Prima Pagina aplicatii NativeZoom implementează o funcție grozavă a iPhone 6 în restul terminalelor iPhone

NativeZoom implementează o funcție grozavă a iPhone 6 în restul terminalelor iPhone

  NativeZoom este un tweak disponibil din cursul acestei nopți în Cydia pentru IDevice-urile noastre, iar cu ajutorul său putem implementa în vechile terminale iPhone o funcție grozavă disponibilă doar pentru iPhone 6 și iPhone 6 Plus. Vorbesc despre sistemul Display Zoom care ne permite să alegem unul dintre cele două moduri de a vizualiza aplicațiile în Springboard, sau ecranul principal de aplicații. Începând cu iOS 8 și cele două produse noi, compania Apple a implementat două moduri de a vizualiza aplicațiile în LockScreen, unul cu iconițe mari pentru aplicații și altul cu iconițe mici.

Enable native iPhone 6 (Plus)’s Display Zoom options in Settings app for unsupported devices. Configure from Settings > Display.

  Instalând NativeZoom vom putea activa acest sistem pe oricare dintre terminalele noastre, el având opțiunea de activare sau dezactivare în meniul Display al aplicației Settings, sau Configurări. NativeZoom este disponibil pentru descărcare gratuită în repo-ul BigBoss al Cydia.

 • Daniel73

  la mine pe 5s nu functioneaza….dupa instal nu mai pot intra in configurari

 • Mariann

  Pacat e doar rezolutia de iPhone 6 si nu e si de 6+. Astept update la LiitleBrother sau Upscale, poate rezolva bug-ul de la rezolutia de 6+.

 • coressy

  Pe iPhone 4s tre sa faci restore după dacă instalați îți face o dunga neagră in lic de dock

 • Alexx

  Nu merge pe 5s, îți da Crash de fiecare data la configurări

 • Paul

  Cum a reusit Mariann sa-l faca sa mearga?

 • ovidiu

  Si eu a trebuit sa fac restore dupa instalare ip4s

 • flo iP5

  Merge perfect si arata mult mai bine pe iconitele mici…iP5