Ghidul cumpărătorului eficient de Black Friday 2014!

  Black Friday 2014 se apropie cu pași repezi și cu siguranță veți dori să beneficiați de promoțiile pe care marile magazine online sau fizice le pregătesc pentru noi, sute de mii de produse urmând a fi disponibile la preț redus pe parcursul a trei zile. Weekend-ul viitor nebunia va începe pe data de 21 noiembrie la ora 0:00 și sunt sigur că mulți dintre voi au pregătiți ceva bănuți pentru a cumpăra produse pe care vi le doreați de o bună perioadă de timp. Având în vedere că stocurile nu vor fi mari și milioane de români vor urmări reducerile prin acest articol încerc să vă ajut să fiți eficienți de Black Friday și să cumpărați rapid ceea ce aveți nevoie.

Cum cumpăr eficient de Black Friday 2014 ?

  1. Alege magazinele online de la care intenționezi să cumperi produsele. Deși nu este o regulă generală în România, majoritatea achizițiilor se fac de la magazine de încredere de la care oamenii au cumpărat în trecut și în care au încredere. Vă recomand să vă feriți de magazinele în care nu aveți încredere și de la care nu ați mai cumpărat deoarece în isteria Black Friday vor exista foarte multe țepe.
  2. Faceți-vă câte un cont în respectivul magazin online deoarece veți avea nevoie de un cont pentru a putea plasa rapid o comandă și nu uitați să vă completați din timp toate datele pentru ca în momentul plasării comenzii să nu fiți nevoiți să adăugați adrese, numere de telefon, etc.
  3. Accesați iDevice.ro în cursul nopții, dar și spre dimineață pentru a afla care sunt cele mai bune oferte de la magazinele online din România, atât în ceea ce privește produsele Apple, cât și în ceea ce privește restul produselor electronice din România.

  Simplu nu? Doar 3 reguli vă vor ajuta să cumpărați exact ceea ce vă doriți de la magazinele online în care aveți încredere și care s-au dovedit a fi serioase în trecut. Cu această ocazie vă readuc aminte faptul că vor exista numeroase țepe în ziua de Black Friday și este bine să fiți extrem de vigilenți la ele, altfel riscați să vă blocați banii în produse care nu vor ajunge vreodată la voi.

  În final vă recomand să urmăriți pagina de reduceri Black Friday 2014 care va fi actualizată în timp real începând de vineri seară cu toate reducerile importante!