Substrate Safe Mode – o nouă actualizare rezolvă o problemă importantă a iOS

  Substrate Safe Mode este un plugin lansat special pentru Cydia Substrate, el permițând dezactivarea sigură a acestui plugin pentru a permite diagnosticarea problemelor generate de către diversele tweak-uri ale Cydia. Substrate Safe Mode poate fi activat în momentul în care pornim un iDevice și ținem apăsat îndelung butonul Volume Up, iOS-ul încărcându-se fără Cydia Substrate activ, permițând ștergerea în siguranță a tweak-urilor problematice. Actualizarea de astăzi a plugin-ului are rolul de a aduce compatibilitate cu iOS 8iOS 8.1, dar și de a rezolva o problemă care generează supraîncărcarea procesoarleor terminalelor în timpul utilizării.

As of version 0.9.5000 this package is safer on iOS 8.0 (and 8.1, too!). In specific, SpringBoard no longer will consume 100% CPU in Safe Mode.

   Substrate Safe Mode 0.9.5000 update este disponibil acum pentru instalare directă din Cydia în orice iPhone, iPad sau iPod Touch care rulează iOS 8 și are jailbreak deja făcut folosind Pangu, el fiind disponibil gratuit.