Black Friday la F64 – iata ce produse vor fi la reducere

  Black Friday Romania 2014 la F64 va incepe in data de 21 noiembrie, exact precum la restul magazinelor online sau fizice din tara, iar astazi aflam si ce categorii de produse vor fi disponibile la pret redus in cel mai mare magazin foto/video din Europa de Sud-Est. Conform reprezentantilor magazinului, peste 25.000 de produse vor fi disponibile la pret redus incepand cu data de 21 noiembrie la magazinul F64, peste 4000 dintre ele fiind reprezentate de telefoane mobile si tablete, astfel ca nu veti avea de achizitionat doar produse din domeniul foto/video.

  Black Friday Romania 2014 aduce la F64 si reduceri pentru produse foto, astfel ca 3500 aprate DSLR, 4000 de obiective si 2500 de aprate compacte vor fi oferite la pret promotional impreuna cu 300 de camere video, 1500 de camere de actiune si 55 de smartwatch-uri. Brand-urile  Canon, Nikon, Sony, Panasonic, Olympus, Fujifilm, Zeiss, Sigma, Pentax, Leica, Tamron și Tokina vor fi printre principalele pentru care veti gasi produse la reducere incepand cu 21 noiembrie, toate promotiile putand fi vazute in magazinul online.

  Nu uitati sa urmariti iDevice.ro in perioada Black Friday pentru a afla toate reducerile importante pentru magazinele online din Romania!

F64 își prezintă lista cu produse și stocul pentru Black Friday, dar și cum se prezintă publicul înainte de eveniment

București, 19 noiembrie 2014

F64, cel mai mare magazin foto-video din Europa de Sud-Est, a pregătit pentru Black Friday reduceri la 25.000 de produse și 4.000 dintre acestea vor fi telefoane și tablete.

Perioada reducerilor începe în noaptea de joi spre vineri, 21 noiembrie, și durează până duminică, 23 noiembrie. Pentru a veni în întâmpinarea clienților, Black Friday se desfășoară online pe F64.ro, dar și în magazinul fizic din București, B-dul Unirii, nr. 45, acesta fiind deschis vineri și sâmbătă în intervalul 08.00 – 22.00 iar duminică între orele 09.00 și 18.00.

De-a lungul celor trei zile de Black Friday, F64 va avea 3.500 de aparate DSLR, 4.000 de obiective și 2.500 de aparate foto compacte. Se mai adaugă acestora 300 de camere video, dar și 1.500 de camere de acțiune și 55 de ceasuri inteligente. Partenerii care vor participa alături de F64 la Black Friday sunt nume consacrate din industria echipamentelor foto-video precum: Canon, Nikon, Sony, Panasonic, Olympus, Fujifilm, Zeiss, Sigma, Pentax, Leica, Tamron și Tokina.

Vor fi în ofertă și produse de la Samsung, Lytro, Sandisk, Lexar, Tamrac, WF Fancier, Lowepro, Case Logic, Manfrotto, Giottos, Hama, Pixel, Hakutatz, Ekasilp, Elinchrom, X-Rite, Datacolor, Nissin, Wacom, Tascam, Hahnel și Acme. Telefoanele și tabletele au intrat în oferta F64 din 2013 și de Black Friday vor fi disponibile produse de la companiile Samsung, UTOK, Prestigio, Alcatel, Gsmart, Acer, Allview, Golla, Motorola, HTC, LG și Vonino.

Cât de cunoscut este Black Friday și ce doresc cumpărătorii

F64 împreună cu fotograful și bloggerul Dragoș Asaftei, care deține „Blog de fotografie“, a dorit să afle ce doresc oamenii de Black Friday, dar și cât de cunoscut este acest eveniment al reducerilor. Aproximativ 1.100 de persoane au răspuns chestionarului lui Dragoș Asaftei și datele acestuia construiește un profil interesant al iubitorului de fotografie din România.

Publicul majoritar este masculin, în proporție de circa 81%, cu vârste cuprinse între 18 și 35 de ani (62%) și deține un aparat de tip DSLR (peste 84%). Black Friday a ajuns la a patra ediție în România și evenimentul a crescut în popularitate de la an la an. În 2014, 93% din respondenți au spus că plănuiesc să cumpere de Black Friday și cei mai mulți se orientează spre accesorii pentru aparatele lor. Bugetul mediu alocat este între 500 și 1.000 de lei, iar informarea se face, în mare parte, prin bloguri și site-uri de specialitate și prin intermediul prietenilor sau fotografilor profesioniști.