Catalog Black Friday Altex – lista intreaga de reduceri

  Catalogul Black Friday pentru Altex dezvaluie toate reducerile pe care retailerul roman le va avea disponibile incepand din data de 21 noiembrie in magazinele fizice din tara si in cel online, promotia durand pana in data de 23 noiembrie. Dupa cum veti vedea si in cele ce urmeaza, vorbim despre nu mai putin de 16 pagini cu o gama extrem de variata de produse care sunt disponibile la pret redus in cursul acestui weekend, catalogul aplicandu-se in principal pentru magazinele fizice, in magazinul online urmand a fi disponibile reduceri suplimentare.

Catalog reduceri pentru Black Friday Romania 2014 la Altex

Avand in vedere ca vorbim despre un eveniment de reduceri extrem de important, magazinele fizice ale celor de la Altex vor fi deschise incepand de vineri, 21 noiembrie, dimineata, asa ca daca veti dori sa beneficiati de aceste produse ar fi bine sa le vizitati atunci. Pe masura ce alte informatii despre reducerile oferite de catre alte magazine online vor fi disponibile va voi anunta in consecinta, cei de la eMAG anuntand deja in aceasta pagina o parte din secretele Black Friday-ului in cadrul magazinului lor si ar fi bine sa va pregatiti pentru sute de mii de produse la reducere.

Black Friday Romania 2014 va fi urmarit indeaproape de iDevice.ro si va recomand sa reveniti in urmatoarele zile pentru a afla toate reducerile pregatite pentru noi.

Thanks to Andrei.