Black Friday la Domo aduce reduceri de pana la 80% la televizoare, telefoane, tablete, laptop-uri si multe altele


Black Friday Romania 2014 la Domo va aduce pentru toti cei interesati o multitudine de produse disponibile la pret redus, reprezentantii magazinului sustinand ca vor avea cele mai mari reduceri in cuantum de 80% pentru anumite produse din oferta. Vorbim despre televizoare, telefoane mobile, tablete, laptop-uri, produse electronice, electrocasnice, masini de spalat, frigidere, cuptoare cu microunde, etc, toate produsele din aceste categorii urmand a fi disponibile pentru achizitie la pret redus atat in magazinul online al retailerului, cat si in magazinele fizice din intreaga tara.

  Black Friday Romania 2014 va incepe la Domo in dimineata zilei de 21 noiembrie, chiar la prima ora, si va permite achizitionarea de produse de la toate magazinele fizice din tara, astfel ca oriunde v-ati afla veti beneficia de un magazin deschis si de posibilitatea de a cumpara produsele. Livrarea comenzilor inregistrate in data de 21 noiembrie urmeaza sa fie facuta in maxim 7 zile de la plasarea lor, astfel ca daca va aflati in Bucuresti veti primi comanda mai repede, iar daca va aflati in provincie ea va ajunge mai tarziu, dar dupa plasarea ei puteti fi siguri ca o veti primi in siguranta, chiar daca va dura mai mult.

  Aici gasiti catalogul de reduceri pentru Altex si aici cel pentru Carrefour, iar in final in aceasta pagina cele pentru eMAG.Nu uitati sa urmariti iDevice.ro in zilele urmatoare pentru a putea afla cele mai bune reduceri Black Friday 2014 Romania.