Black Friday eMAG – cand incepe si cand se termina reducerile ?

  Black Friday eMAG este cel mai asteptat eveniment de reduceri din cadrul intregii campanii de promotii care se desfasoara in Romania in momentul de fata si probabil multi dintre voi se intreaga cand anume vor fi anuntate reducerile si vor fi disponibile pentru cumparare. Ei bine va spun din start ca ora 0:00 nu ne va aduce decat un website inchis al celor de la eMAG, ei pregatind pe parcursul noptii magazinul online cu sutele de mii de produse ce vor fi disponibile la pret redus, iar spre dimineata va avea loc deschiderea pentru a permite achizitionarea produselor.

UPDATE: Aici gasiti Catalog eMAG reduceri Black Friday!

Black Friday eMAG.ro – cand se deschide website-ul si incep reducerile

  Black Friday eMAG.ro va avea startul in cursul diminetii, nu stiu inca la ce ora, dar administratorii de servere au fost chemati in jurul orei 05:00, deci pana atunci sigur nu va fi deschis nimic acolo. Dupa aceasta ora orice este posibil, anul trecut cei de la eMAG deschizand magazinul la ora 07:00, asa ca ramane de vazut daca anul acesta vor deschide mai devreme sau vor astepta mai mult pentru a oferi promotiile. Indiferent de situatie, daca urmariti iDevice.ro veti afla cu siguranta cand se deschide website-ul, aplicatia iDevice.ro urmand a va trimite o notificare Push in acest sens.

  In ceea ce priveste reducerile, deocamdata stim despre cele publicate mai jos, insa in aceasta pagina aveti toate categoriile de produse care vor fi disponibile in promotie pentru noi. In cursul acestei nopti, cel mai probabil in preajma orei 0:00, va fi publicat si catalogul de reduceri al celor de la eMAG, dar el nu va contine tot ceea ce veti gasi la pret promotional pentru achizitie, asa ca nu va puneti toata baza in el.