Black Friday la eMAG – PS4 la 999 lei, televizor LCD la 500 lei, Kindle la 399 lei si multe altele!

  Black Friday la eMAG, cel mai mare magazin online din Romania, incepe in cursul noptii de maine in aceasta pagina, iar daca sunteti interesati sa aflati ce va fi disponibil la reducere, ei bine cateva detalii au “scapat”. Conform celor de la eMAG, maine clientii interesati vor putea cumpara:

Black Friday eMAG – PS4 la 999 lei, Kindle la 399 lei, televizoare 4K la 1999 lei

  Black Friday la eMAG va aduce in aceasta pagina reduceri de pana la 70% pentru peste 450.000 de produse din oferta magazinului online si cele mentionate anterior sunt doar o mica parte din ceea ce va fi disponibil pentru noi. Vom avea cu siguranta tablete iPad la preturi mai mici de 1000 lei, terminale iPhone la preturi mult mai mici decat in Apple Store, Mac-uri cu reduceri substantiale si iPod-uri la preturi greu de refuzat. Separat de acestea vor fi televizoare, laptop-uri, tablete, telefoane mobile, electrocasnice si sute de mii de alte produse cu preturi mult mai mici decat ce obicei, asa ca va recomand sa stati pe aproape pentru a afla tot ceea ce veti gasi.

    Nu uitati ca diseara va astept pe iDevice.ro pentru a va prezenta cele mai bune reduceri de Black Friday, aplicatia iDevice.ro fiind cea prin care veti fi notificati pe masura ce promotiile vor fi anuntate.

17 COMENTARII

  1. degeaba o sa ma tin eu tare de izmene la 6 dimineata cu mousul in mana ca nu cred ca o sa le mearga site-ul….ca in fiecare an probleme tehnice datorita fluxului mare

  2. Cu exact o săptămana in urma am luat de la Altex LED Philips de 40″(102 cm), rezoluție 4K, Smart, cu 1999 lei. Nu știam mare lucru despre acest model, dar googălind l-am găsit la Emag redus la 2999 (de la 3500) si m-am decis. Iti multumesc Emag pentru sprijinul acordat! Fara sa-ti vad prețul, nu l-as mai fi cumpărat de la Altex :))

  3. @ rundown, din cauza astora ca tine, raman multi cu ochii in soare. Rusine.

    @zaone, Iti multumim pentru efortul pe care l-ai depus 🙂 Esti un mare domn.