iOS 8.1.1 probleme cu supraincalzirea excesiva, Safari si terminale “racorite” in frigider pentru a functiona cu retele Wi-Fi

iOS 8.1.1 iDevice.ro  iOS 8.1.1 a fost lansat in cursul acestei dimineti de catre compania Apple si in ciuda faptului ca a fost gandit pentru a rezolva probleme de functionare si a imbunatati performante, foarte multi utilizatori sunt nemultumiti de el. Conform plangerilor unor utilizatori, iOS 8.1.1 genereaza probleme cu supraincalzirea terminalelor in timpul utilizarii anumitor jocuri, genereaza probleme cu anumite functii disponibile in browserul Safari si in final auzim despre aceleasi povesti ale utilizatorilor care trebuie sa “racoreasca” terminalele pentru ca ele sa poata functiona pe retele Wi-Fi.

  iOS 8.1.1 nu s-a dovedit a fi update-ul care a rezolvat problemele utilizatorilor in masura in care s-au asteptat ei si acest lucru este perfect normal, avand in vedere ca e imposibil pentru Apple sa multumeasca pe toata lumea. Totusi, aparitia unor probleme noi dupa o actualizare de acest gen, anuntata ca fiind una importanta pentru cei ale caror performante erau afectate, nu pune compania Apple intr-o lumina foarte buna. Avand in vedere numarul mare de utilizatori care raporteaza probleme, e destul de probabil ca update-uri succesive sa fie lansate in viitorul apropiat care vor readuce lucrurile la normal, dar nimen inu stie cat va dura pana cand se va intampla acest lucru.

  Voi ati intampinat probleme de acest gen dupa actualizarea pentru noua versiune a sistemului de operare?