Black Friday aduce iPad la 700 LEI in oferta unui magazin online

  Black Friday Romania va aduce reduceri la sute de mii de produse de la cateva mii de magazine online din Romania, dar daca va aflati acum in cautarea unei tablete, atunci va anunt ca in aceasta pagina veti gasi iPad la 700 LEI in cursul zilei de maine. Multiple modele ale iPad vor fi disponibile cu reduceri atractive acolo in cursul zilei de maine si despre fiecare dintre ele va voi vorbi pe iDevice.ro pentru a va ajuta sa le descoperiti cat se poate de repede, dar un singur model va fi disponibil la pretul de 700 LEI.

  Black Friday Romania a adus oferte similare in anii trecut la acelasi tip de produse, iar din experienta de atunci va spun ca daca veti fi interesati sa cumparati o asemenea tableta ieftina, va trebui sa va grabiti. In aceasta idee, va recomand sa nu parasiti iDevice.ro pe parcursul noptii pentru a afla cand se  va da startul reducerilor si veti cumpara din aceasta pagina viitoarea voastra tableta iPad ieftina.

13 COMENTARII

  1. Chiar daca este ipad mini, pret de 700 pentru ipad mini nu vezi nici in state, acum ramane de vazut cate produse o sa aiba pe stoc, daca au 5 produse e degeaba.

  2. Si eu sunt de parere ca e imposibil sa fie vorba de iPad Air.Avand in vedere ca in momentul de fata un iPad Air de 16GB Wi-Fi costa 1900 de lei la emag, ar fi o adevarata minune sa faca o reducere de 1200 de lei.Nu mai prea cred in minuni, mai ales din partea emag.