Apple este cel mai mare producator de smartphone-uri din ultimul deceniu, conform unei companii care ii copiaza produsele

  Apple este cea mai populara companie de pe glob cu cele mai dorite produse de pe glob, iar una dintre companiile competitoare care ii copiaza produsele sustine ca, cei din Cuperino sunt cel mai mare producator de smartphone-uri din ultimul deceniu. Afirmatia este facuta de catre cei de la Xiaomi, compania din China pregatindu-se sa devina cel de-al treilea mare producator de smartphone-uri de pe glob. Copiind design-ul produselor Apple, Xiaomi considera ca ar putea depasi Samsung sau compania din Cupertino in ultimii ani, asta avand in vedere ca valoarea sa a crescut cu cateva miliarde de dolari in doar 2 ani de zile.

I believe that no one thought the Xiaomi from three years ago, which just made its first phone, would later rank as the third largest player. India is becoming our largest overseas market. Within five or 10 years, we have the opportunity to become the number one smartphone company in the world.

  Xiaomi este vazuta ca Apple a Chinei in momentul de fata, CEO-ul sau copiindu-l atat pe Steve Jobs, cat si stilul de prezentare al produselor companiei Apple. Avand in vedere ca Samsung a demonstrat in ultimii ani ca a copia produsele Apple este extrem de profitabil, nu este greu de inteles de ce Xiaomi sau alti producatori similari ar merge pe acelasi drum, asta in conditiile in care procesele intentate de catre compania Apple nu au avut drept rezultat castiguri financiare foarte mari.