Prima Pagina Apple Apple este cel mai mare producator de smartphone-uri din ultimul deceniu, conform...

Apple este cel mai mare producator de smartphone-uri din ultimul deceniu, conform unei companii care ii copiaza produsele

  Apple este cea mai populara companie de pe glob cu cele mai dorite produse de pe glob, iar una dintre companiile competitoare care ii copiaza produsele sustine ca, cei din Cuperino sunt cel mai mare producator de smartphone-uri din ultimul deceniu. Afirmatia este facuta de catre cei de la Xiaomi, compania din China pregatindu-se sa devina cel de-al treilea mare producator de smartphone-uri de pe glob. Copiind design-ul produselor Apple, Xiaomi considera ca ar putea depasi Samsung sau compania din Cupertino in ultimii ani, asta avand in vedere ca valoarea sa a crescut cu cateva miliarde de dolari in doar 2 ani de zile.

I believe that no one thought the Xiaomi from three years ago, which just made its first phone, would later rank as the third largest player. India is becoming our largest overseas market. Within five or 10 years, we have the opportunity to become the number one smartphone company in the world.

  Xiaomi este vazuta ca Apple a Chinei in momentul de fata, CEO-ul sau copiindu-l atat pe Steve Jobs, cat si stilul de prezentare al produselor companiei Apple. Avand in vedere ca Samsung a demonstrat in ultimii ani ca a copia produsele Apple este extrem de profitabil, nu este greu de inteles de ce Xiaomi sau alti producatori similari ar merge pe acelasi drum, asta in conditiile in care procesele intentate de catre compania Apple nu au avut drept rezultat castiguri financiare foarte mari.

 • unu

  Deja este exagerat sa tot consideram ca Samsung copiaza Apple.. Ok, au copiat cu Galaxy S1 dar de atunci…

 • rolly

  Dar de atunci ce ? 19 Septembrie 2013 , Apple lansează iPhone 5s varianta le GOld …. Puf , ca prin minune samsung galaxy tot 5 , lansează si o varianta gold ! Coincidenta ? Deja intr-o fraza sunt 3 coincidente si tu tot spui ca nu copiază ? Numai orb sa fii sau prost .

 • unu

  @rolly, trebuie sa fii destept tare sa vezi o fraza cu 3 coincidente in mesajul tau…
  1.Samsung face smartphone-uri in carcase de plastic, puf! Si Apple scoate modelul 5C
  2.Samsung produce phabletul Note, puf! Si Apple scoate modelul 6 Plus dupa cativa ani
  3.Toata concurenta demna de luat in seama face smartphone-uri cu NFC, puf! Si Apple introduce NFC in 2014
  4.Android introduce sistemul de update OTA, puf! Restul il stii…
  5.Samsung are butoane de volum dreptunghiulare, si buton de on/off pe lateral, puf! Si Apple…
  6.exemplele pot continua pana saptamana viitoare…

  Samsung a copiat modelul iPhone 3 pentru ca la vremea respectiva era cel mai inovativ produs din categoria asta. Si Apple a copiat la greu, Steve Jobs chiar a spus ca au copiat fara rusine, si bine au facut… Dar astazi nu mai poti spune ca seria Note e copie dupa iPhone! Sau trebuie sa fii destept tare, asa ca tine…

 • Cosminel

  Poi nu numai ca au lansat goldu la galaxy s5 , ai uitat si de amprenta aia pe ecran