Prima Pagina Apple Apple incepe in sfarsit sa acopere cererea pentru iPhone 6 si iPhone...

Apple incepe in sfarsit sa acopere cererea pentru iPhone 6 si iPhone 6 Plus

  iPhone 6 si iPhone 6 Plus au fost extrem de greu de gasit in magazinele companiei Apple in ultimele saptamani de zile, dar cei din Cupertino au marit constant productia de terminale, astfel ca acum reusesc in sfarsit sa ajunga din urma cererea. In aceasta idee, magazinele online ale companiei americane listeaza acum timpi de livrare de 5 pana la 7 zile lucratoare pentru iPhone 6, o scadere de la 7 – 10 zile lucratoare, iar in cazul iPhone 6 Plus vorbim despre o scadere la 7 – 10 zile lucratoare, de la cateva saptamani cat se stipula in trecut.

  Versiunile cu cel mai putin spatiu de stocare ale iPhone 6 si iPhone 6 Plus sunt disponibile pentru livrarea cea mai rapida, in timp ce versiunile cu spatiu de stocare mare sunt livrate mai greu pentru utilizatori, acest lucru fiind normal. Avand in vedere ca timpii de livrare se imbunatatesc radical in SUA, exista o foarte mare sansa ca Romania sa beneficieze de pe urma acestei schimbari, astfel ca in perioada sarbatorilor de iarna ar trebui sa fie suficiente unitati disponibile la in stoc in magazinele noastre.

  Daca sunteti interesati, puteti cumpara iPhone 6 la PRET DE APPLE STORE din ACEASTA PAGINA!

 • cccc

  Pai sigur ca nu mai are asa cerere ca la început, dar tot nu S-a ieftinit

 • neagu sorin

  Nu stiu cand vor acoperi cererea pentru ca eu astept de 2 saptamani la vodafone doua bucati iphone 6 64gb si nu mai completeaza o data stocul…nesimtire fata de clienti!

 • neagu sorin

  Nu stiu cand vor respecta cei de la vodafone comenzile pentru ca eu astept de 2 saptamani doua bucati de iphone 6 de 64 si se fac, ca ploua rusine!

 • Sa stiti ca oamenii astia care vin si vorbesc aici nu sunt nici ai emag, nici ai mei, doar clienti.

 • Se pregateste o actualizare a ofertelor, asa ca fiti cu ochii acolo.