Black Friday a inceput la evoMAG!

  Black Friday evoMAG a inceput in aceasta pagina, magazinul online oferindu-ne peste 20.000 de produse la pret redus in cursul zilei de maine, printre ele aflandu-se si o noua categorie de produse, mai exact ce a automobilelor. Pe langa routere si calculatoare, cei de la evoMAG au decis sa vanda inclusiv automobile marca Volkswagen sau Audi, asta intr-o tentativa de a concura mai serios cu cei de la eMAG. Reducerile sunt de pana la 70% pentru cei interesati sa cumpere un produs bun in aceasta seara, asa ca va recomand sa ii vizitati.

  Black Friday evoMAG este activ pentru cateva zile, spre deosebire de eMAG care il organizeaza timp de o singura zi si bonus magazinul online ofera un MacBook Pro pentru orice comanda de minim 250 lei plasata in cadrul magazinului, asa ca veti avea ocazia de a castiga ceva la cumparaturi. In cazul in care doriti sa cumparati o masina, va recomand sa fiti pregatiti sa platiti taxa de rezervare de 1000 de euro practicata pentru aceste tipuri de produse, alte taxe suplimentare nefiind cerute pentru reducerile disponbile in aceasta pagina.

Articolul precedentCatalog reduceri eMAG Black Friday!
Articolul următorBLACK FRIDAY F64 – CELE MAI BUNE REDUCERI!
Pasionat de tehnologie, sport si calatorii. Bun cunoscator al sistemului de operare iOS, iubitor de produse Apple, si specializat in rezolvarea diverselor probleme care sunt raportate de catre cititori. Co-fondator al iDevice.ro din pasiunea pentru terminale mobile, si tehnologie, actual editor sef, si dornic oricand de a avea parte de provocari noi in materie de tehnologie. Bun cunoscator al limbii engleze, si dornic sa descopere cele mai noi "secrete" ale gadget-urilor care ne fac viata de zi cu zi mai buna.