De ce au disparut atat de repede iPhone 5S, iPad Mini sau laptop-ul de 500 de lei Playstation 4 din oferta eMAG ?

  Black Friday a devenit interesant in Romania dupa ce eMAG anuntase ca urmeaza sa ofere iPhone 5S la 1499 LEI, Playstation 4(PS4) la 999 LEI, un laptop la doar 500 LEI, iPad Mini la 700 LEI si multe alte produse cu reduceri importante. eMAG a dat drumul magazinului sau online la ora 6:50, iar in primele 5 minute de la deschiderea sa toate produsele mentionate mai sus, plus multe altele la preturi foarte bune, au devenit indisponibile pentru achizitie. Practic majoritatea celor care au incercat sa le cumpere au realizat la incarcarea website-ului eMAG ca ele sunt indisponibile aproape imediat dupa deschiderea magazinului si l-au acuzat ca a mintit si ca le-a introdus cu stoc inexistent de la bun inceput.

  Nu vreau sa fiu “avocatul diavolului” si luati-va din cap ideea ca m-a platit eMAG sa va explic ceea ce am sa explic, dar realitatea este ca unii oameni au cumparat iPhone 5S, PS4 si iPad Mini la 700 LEI, iar asta va pot confirma sigur. Nu stiu ce stoc a avut eMAG pentru aceste produse, insa va pot spune cu certitudine ca exista oameni care au cumparat produsele chiar in primele minute de la deschiderea magazinului, iar unii dintre ei au confirmat acest lucru aici, confirmarea mea venind dintr-un mediu separat.

  Nemultumirea vis-a-vis de imposibilitatea de a achizitiona aceste produse este normala avand in vedere ca ele au avut intr-adevar preturi foarte mici si au fost extrem de cautate, dar eMAG-ul nu poate fi acuzat ca a mintit si nu a pus produsele in vanzare. Nu stiu daca a vandut cateva zeci sau cateva sute de astfel de produse, insa aflasem ieri ca 5000 de comenzi doar cu cardul au fost inregistrate in primele 5 minute, asa ca va puteti imagina ce fel de trafic a avut magazinul online si cati oameni au urmarit promotiile, deci disparitia extrem de rapida a unor produse este justificata.

  In general promotiile de acest gen genereaza emotii puternice pentru cei care nu reusesc sa cumpere produsele cu reducerile cele mai mari, dar daca nu esti la momentul potrivit la pagina potrivita nu vei pleca 100% multumit. In alta ordine de idei, eMAG a dezactivat toate promotiile pentru Black Friday, dar a ramas cu atele care sunt, in unele cazuri, mai mari decat cele practicate ieri.