Jailbreak iOS 8 – iOS 8.1 este sustinut de Apple

5

Jailbreak iOS 8.1

  Apple a lansat saptamana aceasta iOS 8.1.1 pentru iPhone, iPad si iPod Touch in ideea de a bloca solutia de jailbreak pentru iOS 8 – iOS 8.1 pusa la dispozitia utilizatorilor de catre o echipa de hackeri chinezi cu aproximativ o luna de zile in urma si actualizata intre timp. iOS 8.1.1 blocheaza trei dintre vulnerabilitatile folosite in solutia de jailbreak pentru iOS 8 – iOS 8.1, iar acest lucru o face inutilizabila in noul update, Apple indeplinindu-si obiectivul. Ceea ce Apple face totusi intre timp este sustinerea indirecta a jailbreak-ului prin oferirea posibilitatii de a instala in continuare iOS 8.1, desi iOS 8.1.1 este disponibil de aproape o saptamana de zile.

eMAG Black Friday 2018eMAG BLACK FRIDAY 2019, incepe in aceasta pagina pe 15 noiembrie.
Orange logo Black Friday 2019Reduceri la telefoane + CONCURS in aceasta pagina incepand de astazi.
fashion days black friday 2019 logoFashion Days BLACK FRIDAY 2019 incepe aceasta pagina in cateva ore.

Apple sustine Pangu jailbreak

  Desi compania Apple este ferm impotriva solutiilor de jailbreak pentru iPhone, iPad si iPod Touch, refuzand sa mai permita utilizatorilor posibilitatea de a instala vechi versiuni ale sistemului de operare iOS, iata ca acum face o exceptie de la regula. Mentinand deschisa posibilitatea de a face restore la iOS 8.1 chiar si la o saptamana distanta de lansarea iOS 8.1.1 le permite utilizatorilor sa testeze noua versiune a sistemului de operare pentru o buna perioada de timp si sa revina la versiunea care permite efectuarea de jailbreak folosind solutia Pangu, multi punand in discutie adevaratele intentii ale Apple.

  Desi Apple nu o recunoaste si nici nu o va recunoaste vreodata, mentinerea deschisa a semnarii de SHSH-uri pentru o versiune a iOS care poate fi exploatata este un favor facut tuturor celor care nu au instalat inca iOS 8 sau au facut update la iOS 8.1.1 si nu sunt multumiti. Apple a avut probleme in a convinde posesorii de iDevice-uri sa instaleze iOS 8 in propriile terminale, rata de adoptie a sistemului de operare fiind net inferioara celei inregistrate pentru iOS 7, iar prin acest mic favor facut utilizatorilor probabil incearca sa genereze si o usoara crestere a ratei de adoptie inainte ca jailbreak-ul sa devina imposibil in iOS 8 pentru moment.