FaceBook Messenger Essentials implementeaza functii noi pentru Facebook Messenger in iOS 8

FaceBook Messenger Essentials

  FaceBook Messenger Essentials este un tweak disponibil din cursul acestei seri in Cydia pentru iDevice-urile noastre, el fiind conceput speicla pentru a ne permite sa implementam o gama variata de functii noi pentru aplicatia Facebook Messenger a iOS 8. Conform dezvoltatorului tweak-ului, acesta implementeaza posibilitatea de a dezactiva confirmarile de citire pentru mesaje, dezactiveaza indicatorul de scriere pentru ferestrele de chat, dezactiveaza optiunea de a efectua apeluri VoIP direct din aplicatie, afiseaza ora completa la care sunt trimise sau primite mesajele si in final permite ascunderea status bar-ului.

FaceBook Messenger Essentials! No Read Receipts (This Disables read receipts. Chat buddies will no longer know if you have read their messages). No typing (Your Chat buddies will no longer know if you typing a message). Disable VoIP (Disable VoIP to help battery from draining too fast). Full timestamp for each messages. Hide the StatusBar!

  FaceBook Messenger Essentials este disponibil pentru descarcare gratuita in repo-ul BigBoss al Cydia si este compatibil cu cea mai recenta versiune a aplicatiei Facebook Messenger.