Black Friday continua pe 28 noiembrie in Romania!

Black Friday

  Black Friday a avut loc, teoretic, pe data de 21 noiembrie in Romania, cele mai mari si mai importante magazine din tara noastra deruland promotii pentru sute de mii de produse atat in website-urile proprii, cat si in locatiile fizice din intreaga. Toate magazinele care au participat anul acesta la Black Friday au raportat o crestere substantiala a vanzarilor pe fondul unui interes tot mai mare pentru reduceri din partea romanilor, iar campania de reduceri va fi initiata din nou in data de 28 noiembrie, cel putin la o parte dintre magazinele online care au participat in valul initial.

Black Friday 28 noiembrie

  Black Friday va fi organizat in 28 noiembrie la magazinele care au reusit sa mai obtina acorduri din partea importatorilor pentru a oferi produse la pret promotional si printre ele e putin probabil sa regasim si eMAG. Reprezentantii magazinului online au afirmat deja ca nu vor organiza decat o singura sesiune de reduceri pentru Black Friday, dar asta nu inseamna ca ei vor privi pasivi intreaga desfasurare a evenimentelor. Probabil vor avea disponibile reduceri mai mult sau mai putin atractive, iar ele vor fi secondate de ofertele magazinelor concurente sau adiacente.

  Black Friday pe 28 noimebrie nu va aduce, cel mai probabil, acelasi nivel de reduceri la acelasi numar de produse, iar asta deoarece majoritatea magazinelor se asteapta ca romanii sa fie prea ocupati cu pregatirile pentru plecarile la munte in cursul zilei de vineri. Deasemenea sarbatoarea nationala din 1 decembrie a determinat magazinele online sa isi regandeasca strategiile, dar unii vor spera in continuare ca vor putea convinge romanii care mai au bani de cheltuit ca merita sa le ia in considerare promotiile si sa le cumpere produsele.

  Daca pe 28 noiembrie vom avea o noua runad de Black Friday, atunci din pagina de reduceri veti afla despre toate promotiile ce merita luate in seama disponibile la magazinele online din Romania.