iPhone 6, iPhone 6 Plus si iPad Air 2 se zgarie usor

iPhone 6 zgarieturi ecran

  iPhone 6, iPhone 6 Plus si iPad Air 2 se zgarie usor, sau cel putin asta sustin sute de utilizatori care au populat un thread de discutii de pe forumurile companiei Apple pentru a discuta o problema ce dateaza inca din primele zile dupa lansarea celor doua terminale de catre compania Apple. In imaginea de mai sus aveti prezentata problema descrisa de catre utilizatorii nemultumiti de cele doua terminale si vorbim despre zgarieturi vizibile pe ecran in apropierea butoanelor de volum, utilizatori care a publicat poza sustinand ca ele au aparut fara ca terminalul sa fie zgariat cu intentie in timpul utilizarii.

iPhone 6, iPhone 6 Plus si iPad Air 2 se zgarie usor

  Zgarieturile iPhone 6, iPhone 6 Plus si iPad Air 2 sunt vizibile doar pe ecranele terminalelor si desigur ca vorbim despre dispozitive care au fost utilizate fara o folie pentru protejarea ecranelor, iar principalul argument este ca terminalele se zgarie mai usor decat vechile modele. Daca in cazul terminalelor iPhone 6 sau iPhone 6 Plus e usor de crezut ca pot aparea zgarieturi in timpul utilizarii de zi cu zi, in cazul tabletelor iPad Air 2 sansele ca ele sa apara sunt mai mici avand in vedere ca tabletele nu pot fi amplasate in buzunare impreuna cu seturi de chei sau monede.

iPhone 6 zgarieturi ecran 1

  Majoritatea utilizatorilor sustin ca iPhone 6 si iPhone 6 Plus se zgarie in 7 – 14 zile dupa achizitie si asta in conditiile in care vechile lor terminale nu au avut asemenea probleme in trecut, ei acuzand Apple de utilizarea unor materiale de proasta calitate pentru aceste terminale. Desi oficial nu se stie nimic sigur, Apple ar utiliza Gorilla Glass 3 pentru protejarea ecranelor iPhone 6, iPhone 6 Plus si iPad Air 2, deci teoretic zgarieturi de acest gen nu ar trebui sa apara, sa intreaga poveste este destul de curioasa.

  In doua luni de utilizare a iPhone 6 si iPhone 6 Plus, cu un accident serios, n-am observat zgarieturi de acest gen pentru terminale, deci sunt curios daca voi ati intampinat unele.