Universal Studios preia productia filmului biografic Steve Jobs, iata starul ce va interpreta rolul principal

  Saptamana trecuta v-am spus ca Universal Studios urmeaza sa preia productia primului film biografic al lui Steve Jobs realizat in baza biografiei autorizate scrise de catre autorul Walter Isaacson in colaborare cu fostul CEO al companiei americane. Cei de la Sony au inceput prima faza a procesului de productie, reusind sa il contracteze pe Aaron Sorkin pentru a scrie scenariul peliculei, insa dupa refuzurile actorilor Leonardo DiCaprio si Christian Bale de a interpreta rolul principal, din cauza complexitatii sale, cei de la Sony s-au vazut nevoiti sa vanda intregul proiect catre un studio competitor, in speta cei de la Universal.

Universal Pictures has picked up the Steve Jobs biopic less than a week after it was dropped by Sony, an individual with knowledge of the deal told TheWrap. Aaron Sorkin is set to write the script, with Michael Fassbender attached to star in the film that is based on the authorized biography by Walter Isaacson, titled “Steve Jobs.” Scott Rudin, Mark Gordon and Guymon Casady are set to produce the film.

Universal produce filmul biografic Steve Jobs

  Schimbarea casei de productie aduce in sfarsit si un star dispus sa isi asume rolul lui Steve Jobs, astfel ca Michael Fassbender a acceptat sa il interpreteze pe fostul CEO al companiei Apple, scenariul urmand a fi finalizat in baza calitatilor noului actor. Fassbender il va avea ca si coleg pe platourile de filmare pe la fel de celebrul Seth Rogen, acesta fiind contractat pentru a il interpreta pe co-fondatorul Apple, Steve Wozniak, acesta din urma fiind de acor sa colaboreze pentru scrierea scenariului si o reprezentare cat mai buna a realitatii in film.

  Pelicula care urmeaza sa fie produsa de catre cei de la Sony va avea o durata de 90 de minute si va fi organizat in trei scene a cate 30 de minute, fiecare dintre ele prezentand trei momente importante din existenta Apple, mai exact prezentarea primului Mac, Next si a primului iPod.