RCS & RDS Black Friday aduce 100% reducere pentru clienti

24

RCS & RDS Black Friday

  RCS & RDS Black Friday este pregatit in momentul de fata de catre compania romaneasca pentru clientii interesati sa beneficieze de promotii, iar conform website-ului operatorului de telefonie mobila, acestia urmeaza sa beneficieze de 100% reducere pentru ceva. Ce anume va fi complet redus nu stie nimeni deocamdata, dar exista posibilitatea sa vorbim despre abonamente sau telefoane mobile disponibile in oferta companiei. Pagina dedicata RCS & RDS Black Friday mentioneaza in partea dreapta brand-ul DigiMobil, deci probabil totul va avea in centru telefonia mobila si nu alte servicii oferite in tara noastra.

UPDATE: Aveti in pagina BLACK FRIDAY RCS & RDS oferta pregatita de operator.

RCS & RDS Black Friday cu 100% reducere pentru DigiMobil

  RCS & RDS Black Friday ar putea aduce reducere de pana la 100% pentru abonamente din oferta opratorului, dar e putin probabil ca cele din seria Optim Nelimitat sa faca parte, avand in vedere ca ele sunt extrem de cautate si nu nu pot fi sustinute daca sunt oferite gratuit. Presupun ca pentru aceste abonamente RCS & RDS Black Friday ar putea aduce reducere de pana la 5 euro pe luna pentru clientii existenti ai altor servicii ale companiei romanesti, sau o reducere mai mica pentru cei care isi fac curajul de a contracta pentru prima oara acest tip de abonament, sau oricare altul disponibil in oferte.

  RCS & RDS Black Friday va aduce cel mai probabil reduceri substantiale pentru telefoanele mobile vandute de catre Digi prin propria retea de telefonie mobila, iar aici s-ar putea aplica cu foarte mare usurinta reducerea de 100% pentru anumite modele. Conform website-ului RCS & RDS, ofertele pentru campania Black Friday vor fi anuntate in data de 26 noiembrie, deci in doar cateva ore, iar daca veti fi interesati de ele va trebui doar sa urmariti cu atentie website-ul companiei pentru a afla din timp ce anume veti putea cumpara la pret redus, atat timp cat stocurile o vor permite.