Safe Alarm PRO implementeaza noi optiuni pentru aplicatia Clock a iOS 8

Safe Alarm PRO

  Safe Alarm PRO este un tweak disponibil din cursul acestei seri in Cydia pentru iDevice-urile care ruleaza iOS 8, el fiind gandit in ideea de a ne oferi o multitudine de functii noi pentru aplicatia Clock si functia de setare a alarmelor. Mai exact, dupa instalarea tweak-ului, acesta ne va oferi optiunile de a seta un nivel personalizat pentru volumul alarmelor, optiunea de a personaliza durata functiei Snooze, posibilitatea de a personaliza vibratiile pentru terminalele blocate si deblocate, dar mult mai multe, totul folosind un simplu meniu de setari si optiuni.

Features (per alarm basis):
Custom Volume Level
Custom Snooze Duration
Custom Vibration (when silent and not!)
Automatically Dismiss Alarm after some custom time!
Features (globally):
Sleep Button Stop Alarm (instead of snoozing)
Toggle All Alarms (On or Off)
Swipe to delete alarm ( this disables Edit button and let you click on the alarm label to edit it! ) 

Option to open alarm from Control Center instead of Timer.

  Safe Alarm PRO are deasemenea disponibile optiuni pentru oprirea completa a alarmelor in locul stoparii temporare, pentru a dezactiva sau activa toate alarmele in acelasi timp, pentru a sterge o alarma printr-un simplu swipe si in final pentru a deschide meniul alarmelor direct prin intermedul Control Center. Safe Alarm PRO este disponibil la pretul de 1$ in repo-ul BigBoss al Cydia.

1 COMENTARIU

  1. Salut … Stiiti cumva vreun tweek care sa iti arate cate ore mai ai de dormit … Ca la android spre exmplu , as recunoscator daca as sii primii un raspuns 😀