CASTIGATORI – Concurs: Castiga unul dintre cele 5 coduri GRATUITE pentru aplicatia Plex!

Plex

  Plex este una dintre cele mai bune titluri ale App Store-ului care ne permite sa facem streaming WiFi pentru muzica, poze si clipuri video. Aplicatia se conecteaza la un server special prin intermedul caruia este afisat continutul pe calculatoarele noastre, asa ca putem face streaming pentru aproape orice fel de continut multimedia dorim. In afara continutului din iDevice-uri, aplicatia poate face streaming si pentru clipuri video disponibile pe diverse website-uri, asa ca puteti sa va folositi de ea pentru a vizualiza orice pe calculatoare.

Plex organizes all of your personal media, wherever you keep it, so you can enjoy it on any device. With Plex, you can easily stream your videos, music, photos and home movies to your iPad, iPhone or iPod Touch from your home computer running Plex Media Server (available for free at http://plex.tv).

– Plex makes your media beautiful with rich descriptions, artwork, and other related information.
– Plex automatically converts your media on-the-fly to play on any device.
– Easily share your media with friends and family.
– Browse, fling and control your media on any Plex-enabled device.
– Sync media to your phone or tablet for offline viewing (requires a premium Plex Pass subscription)
– Sync media to your favorite cloud provider including Google Drive, Dropbox, and Box, so you can stream media even when your server is offline (requires a premium Plex Pass subscription)
– Access a wide range of online channels such as TED, Revision3, and TWiT.
– Queue online videos from sites like Vimeo and YouTube and watch them later on any device.

  Plex necesita desigur un program server care trebuie instalat in calculatoare pentru a putea vizualiza continutul folosind o conexiune de internet sau o conexiune Wi-Fi, dar acest lucru este perfect normal pentru un titlu de acest gen. Mai mult decat atat, Plex este compatibil si cu diverse servicii de file sharing, astfel ca veti putea stoca rapid orice fel de continut multimedia in ele pentru a il putea rula mai tarziu.

  Pentru a va inscrie la concurs va trebui doar sa lasati un comentariu cu textul Particip la acest articol. Din cauza noului sistem de cache, comentariile voastre nu vor fi afisate imediat dupa publicare, ci in cateva minute sau cateva zeci de minute, asa ca nu va temeti si nu comentati de multiple ori decat daca nu va vedeti comentariul la cateva ore dupa publicarea sa.

CASTIGATORII SUNT :claucosmin t  ,Axelm,  simi79 ,  cismi ;

Codurile vor fi trimise in cursul acestei saptamani.

163 COMENTARII