Prima Pagina Black Friday NELIMITAT MINUTE SI SMS nationale de Black Friday la Vodafone

NELIMITAT MINUTE SI SMS nationale de Black Friday la Vodafone

NELIMITAT MINUTE SI SMS

  NELIMITAT MINUTE SI SMS nationale sunt oferite de catre operatorul Vodafone in campania pentru Black Friday, sau Black Week, de saptamana aceasta, totul intr-o tentativa de a concura mai eficient cu Digi Mobil, Orange sau cei de la Telekom. Oferta pentru NELIMITAT MINUTE SI SMS nationale este facuta de catre cei de la Vodafone numai pentru utilizatorii care cumpara o cartela speciala din aceasta pagina de pe website-ul propriu, ea avand un cost de 11.16 euro, dar oferind pentru 9 euro lunar toate beneficiile pe care le aveti listate mai jos :

 • nelimitat MINUTE si SMS în orice rețea
 •  1.5GB trafic date
 •  200 minute internaționale pe mobil (Spania, Italia, Germania, Anglia, Franța, Portugalia, Ungaria)

NELIMITAT MINUTE SI SMS nationale la Black Friday la Vodafone

  NELIMITAT MINUTE SI SMS nationale la cartela Vodafone de 9 euro sunt acompaniate in aceasta promotie operatorului de telefonie mobila si de un trafic de internet lunar de internet de 1.5 GB, plus inca 200 de minute internationale pe mobil in tarile europene in care traiesc cei mai multi romani, mai exact: Spania, Italia, Germania, Anglia, Franța, Portugalia si Ungaria. Facand o comparatie cu ofertele competitorilor pentru abonamentele de telefonie mobila lunare nelimitate, ceea ce este disponibil pentru cartela nu permite efectuarea unui numar foarte mare de apeluri telefonice in strainatate.

  Chiar si asa, veti primi NELIMITAT MINUTE SI SMS nationale in Romania si veti putea vorbi la discretie cu oricine doriti din tara noastra, lucru pe care alti operatori de telefonie mobila nu il ofera in mod normal la promotii dedicate cartelelor, ci doar pentru abonamente. Cartela Vodafone ce contine NELIMITAT MINUTE SI SMS nationale poate fi cumparata impreuna cu unul dintre telefoanele disponibile in oferta de Black Friday la Vodafone, dar nu va subventiona in vreun fel pretul terminalului pe care urmeaza sa il achizitionati, deci va trebui sa va multumiti doar cu bucuria de a folosi beneficiile oferite de catre ea la doar 9 euro pe luna.

 • radu

  Daca nu se specifica, cred ca nu include net 4G, nu?

 • Mircea

  Daca esti pe cartela deja, poti activa aceasta optiune… nu e nevoie sa cumperi nr. nou. (asta scrie la ei pe site)

 • NicKel

  1,5GB / luna suna bine (chiar daca nu 4G), dar oare sunt limitate in continuare serviciile de baza ale Apple, gen FaceTime prin date mobile sau Siri?

 • Bewild

  Nu gasesc oferta pe siteul lor! Da-mi te rog linck-ul catre oferta ! Multumesc

 • @Bewild: Este link in articol.

 • Pricop Valeriu

  N-o sa va vina sa credeți. Nu este nimic adevarat. Nu aveti la 9 euro minute si sms naționale nelimitat. Total fals. Mi-am luat eu teapa. M-au facut sa-mi schimb extraoptiunea mea foarte avantajoasa dupa care mi-au activat oferta asta. Ce credeți ca s-a-ntamplat in realitate? Mi-au dat 1200 de puncte. Un punct este egal cu 1 apel sau cu 1 SMS sau cu 1 mb trafic. Deci daca vb 500 minute si trimiti 300 sms iti mai ramane 400 mb trafic. Niste escroci. Totusi te mint ca totul e nelimitat național pana te lasa fara extraoptiunea ta si dintr-o data afli ca, de fapt, cuvântul nelimitat e relativ spus. Nu-mi venea sa cred ca-mi da o astfel de explicație. Deci nelimitat e relativ. Teapa fratilor!

 • Bewild

  Mutumim Vali pentru informarile facute !!! Zaone te rog sa verifici articolele inainte de a le publica !!!

 • @Bewild: Si ce sa verific eu? Sa cumpar cartela de la Vodafone sa-mi activez optiunea ? Pe website-ul Vodafone nu sunt descrise lucrurile asa cum sunt explicate in comentariul de mai sus.

 • Mircea

  Am 2 prieteni care si-au activat astazi optiunea si este exact cum scrie in oferta.

 • popeye

  Si aici de ex. esti limitat cu netul!