Prima Pagina Apple Apple se foloseste de Samsung pentru a rezolva o problema majora a...

Apple se foloseste de Samsung pentru a rezolva o problema majora a iPhone 6 si iPhone 6 Plus

  Saptamanile trecute v-am vorbit despre o problema extrem de deranjanta a iPhone 6 si iPhone 6 Plus, utilizatorii modelelor cu 64 GB si 128 GB spatiu de stocare intampinand reporniri subite ale terminalelor cu imposibilitatea de a mai accesa iOS-ul. In baza unor investigatii s-a descoperit ca la baza problemei ar fi mediile de stocare NAND flash utilizate de catre compania Apple, cei din Cupertino alegand sa implementeze module mai ieftine si de calitate mai proasta in locul celor utilizate in trecut, aceasta economie avand drept efect un scandal mediatic ce probabil o va costa o buna parte dintre vanzari.

iPhone 6 si iPhone 6 Plus hero

  Pentru a rezolva problema si a inlocui modulele  NAND flash TLC cu cele MLC care nu au probleme, compania Apple ar fi in discutii avansate cu Samsung pentru a cumpara componente pentru viitoarele unitati ale iPhone 6 si iPhone 6 Plus. Deocamdata compania americana nu a decis daca va folosi sau nu componentele noi produse de catre compania Samsung, dar dansele sunt destul de mici avand in vedere ca Apple ar avea o problema enorma in a inlocui o componenta atat de importanta acum, recunoscand ca terminalele vandute pana in prezent au o problema majora ce a impus inlocuirea mediilor de stocare.

  Acestea fiind spuse, iPhone 6 si iPhone 6 Plus au o mare problema care nu va fi rezolvata de catre Apple, orice s-ar spune despre acest lucru.

 • Gogu

  Am iP6 64 GB si merge fara nicio problema. Sper sa otina tot asa…

 • villman89

  Apple nu mai e ce a fost, numai probleme am cu ios

 • boierumarin

  Eu am un ip6 de câteva luni si acuma de ceva timp si jailbreak pe el si nu am probleme

 • venericu

  @villman89, s-ar putea sa aiba un viitor stralucit – ca nokia spre exemplu, 🙂

 • haris

  Si eu am Ip 6 64 si nu am nici o problema un coleg are de 128 si la fel nici o problema si cydia instalat probabil o fost problema cu un lot de iPhone 6 dar la mulți le merge fără probleme

 • Nae

  Va ieşi vreun “CEO” de la Apple cu helancă pe gât şi le va spune fraierilor că e foarte normal să le repornească tel-urile,că abia mai au timp de o cafea in timpul acela,şi lumea va ințelege……..S-a dus dracu’ Iphone!

 • xavier

  Nu pr toate iPhone 6 de 64 si 128 sau pus nand flash. Ioskitbrowser îți spune ce ai. Eu pe IPhone 6 plus de 64 am modelul de pe 16gb, nici o problema 🙂

 • BogdanTam

  Cum se poate reproduce problema: deschideti chrome, incarcati cel putin 30-40 de taburi si apoi accesati-le pe rand, veti observa ca telefonul se blocheaza din cand in cand fara a ii putea face nimic.