Apple se foloseste de Samsung pentru a rezolva o problema majora a iPhone 6 si iPhone 6 Plus

8

  Saptamanile trecute v-am vorbit despre o problema extrem de deranjanta a iPhone 6 si iPhone 6 Plus, utilizatorii modelelor cu 64 GB si 128 GB spatiu de stocare intampinand reporniri subite ale terminalelor cu imposibilitatea de a mai accesa iOS-ul. In baza unor investigatii s-a descoperit ca la baza problemei ar fi mediile de stocare NAND flash utilizate de catre compania Apple, cei din Cupertino alegand sa implementeze module mai ieftine si de calitate mai proasta in locul celor utilizate in trecut, aceasta economie avand drept efect un scandal mediatic ce probabil o va costa o buna parte dintre vanzari.

iPhone 6 si iPhone 6 Plus hero

  Pentru a rezolva problema si a inlocui modulele  NAND flash TLC cu cele MLC care nu au probleme, compania Apple ar fi in discutii avansate cu Samsung pentru a cumpara componente pentru viitoarele unitati ale iPhone 6 si iPhone 6 Plus. Deocamdata compania americana nu a decis daca va folosi sau nu componentele noi produse de catre compania Samsung, dar dansele sunt destul de mici avand in vedere ca Apple ar avea o problema enorma in a inlocui o componenta atat de importanta acum, recunoscand ca terminalele vandute pana in prezent au o problema majora ce a impus inlocuirea mediilor de stocare.

  Acestea fiind spuse, iPhone 6 si iPhone 6 Plus au o mare problema care nu va fi rezolvata de catre Apple, orice s-ar spune despre acest lucru.