Ziua Nationala a Reducerilor cu promotii la mii de produse!

   Ziua Nationala a Reducerilor este o campanie de reduceri inventata de catre marile magazine online din Romania special pentru Ziua Nationala a Romaniei, ea fiind derulata incepand cu data de 1 decembrie. Un magazin online a initiat Ziua Nationala a Reducerilor in aceasta pagina, avand o gama extrem de diversificata de produse la pret redus pentru toti cei interesati sa faca o achizitie pana dupa data de 1 decembrie. Reducerile aplicate in acest caz sunt de cateva zeci de procente si se aplica pentru cateva mii de produse, dar nu vorbim despre singura campanie pentru Ziua Nationala a Reducerilor pregatita in Romania.

Ziua Nationala a Reducerilor

  Dupa cum probabil stiti deja, in anii trecuti cei de la eMAG au organizat o campanie similara numita chiar Ziua Nationala a Reducerilor si am convingerea ca anul acesta lucrurile nu vor fi diferite la ei si nici la altii. Avand in vedere ca Black Friday a adus sute de mii de produse la pret redus la o multitudine de magazine, pentru Ziua Nationala a Reducerilor ne putem astepta la o oferta mult mai restransa, dar pentru reduceri cel putin la fel de mari la produsele oferite de catre magazine.

Ziua Nationala a Reducerilor – un Black Friday autohton

  iPhone 6 si iPhone 6 Plus sunt deja disponibile la reducere la preturi bune pentru Romania si v-am spus deja ca pe masura ce ne apropiem de perioada Craciunului preturile se vor reduce in continuare, asta pentru ca apetitul romanilor pentru promotii este mare. Am o vaga banuiala ca Ziua Nationala a Reducerilor va fi legata saptamana viitoare si de perioada in care Mos Nicolae viziteaza romanii cuminti cu diverse cadouri, iar magazinele online vor profida de deschiderea noastra pentru a face cumparaturi si vor oferi noi promotii interesante despre care va voi vorbi pe masura ce vor fi disponibile, asa ca nu uitati sa cititi iDevice.ro in perioada urmatoare pentru a afla totul despre promotiile din luna decembrie.