Foodpanda – cum comand eu mancare online si un concurs pentru voi!

  Foodpanda este noul meu prieten cand vine vorba despre comandarea de mancare online si spun asta ca unul dintre numerosii oameni care locuiesc in Bucuresti si comanda zilnic mancare online sau prin telefon. Calatorind prin Germania de cateva ori anul acesta, am avut ocazia de a folosi servicii de food delivery locale si am fost placut surprins sa vad ca in Romania poate fi implementat acelasi lucru intr-un mod la fel de bun. Foodpanda este practic un hub cu 350 de restaurate cu diverse tipuri de mancare din diverse culturi, iar cu ajutorul sau iti poti satisface rapid poftele culinare in : Bucuresti, Cluj-Napoca, Iasi, Timisoara, Constanta, Ploiesti, Oradea, Brasov si Arad.

Foodpanda comanda mancare online

  Foodpanda poate fi utilizat in doua moduri: prin intermediul website-ului accesibil de oriunde folosind o conexiune de internet, sau prin intermedul unei aplicatii mobile dezvoltata pentru iOS, Windows Phone sau Android. In ambele cazuri primul lucru pe care trebuie sa il faceti este sa va localizati pentru ca sistemul sa poata filtra restaurantele care livreaza in locatia voastra, GPS-ul terminalelor mobile fiind folosind in aplicatie, pentru desktop fiind necesara introducerea manuala a a strazii, dar acelasi lucru il puteti face si in aplicatie.

 Foodpanda comanda mancare online 1

  V-ati setat locatia si acum incepe cautarea restaurantului potrivit, iar aici foodpanda va ajuta cu o serie de filtre care va permit sa sortati restaurantele in functie de relevanta, evaluare, timpul/taxa de livrare, comanda minima, tipul de plata si tipul de bucatarie pe care il doriti. Aplicatia si website-ul afiseaza in mod nativ restaurantele cu cele mai multe recenzii in topul listelor, insa desigur ca voi puteti cauta orice restaurant doriti pentru a comanda mancarea care va place. Interfata website-ului si a aplicatiei este extrem de simpla, punand informatiile importante in centru, meniurile avand listate in mod clar preparatele cu ingredientele aferente si preturile pentru fiecare in parte.

 Foodpanda comanda mancare online 2

  V-ati ales restaurantul si mancarea, dar ce faceti acum? Ei bine va inregistrati rapid un cont in website cu adresa voastra, numele complet si numarul de telefon, apoi plasati comanda la restaurantul dorit si asteptati ca ea sa fie livrata. In experienta mea de zilele trecute preluarea comenzii a durat cateva minute cu confirmare prin email si eventual telefon de la restaurant, livrarea facandu-se ceva mai repede decat se specifica in timpul de livrare, iar pentru mancarea buna si livrarea rapida restaurantele au primit cate o recenzie buna.

 Foodpanda comanda mancare online 3

  Foodpanda este, din punctul meu de vedere, prima locatie in care ar trebui sa cautati restaurantul potrivit pentru a comanda mancare online si daca sunteti la inceput, atunci sectiunile de review-uri pentru restaurante va vor ajuta sa va conveingeti care dintre ele merita incercate. Mai mult decat atat, foodpanda are si o sectiune cu promotii zilnice la restaurante astfel ca puteti urmari deal-urile lor pentru a cumpara mancare ieftina si buna de la unul dintre restaurantele din tara.

 Foodpanda comanda mancare online 4

  V-am spus toate acestea, dar nu trebuie sa ma credeti pe cuvant, ci sa va instalati aplicatia Foodpanda, sa salvati website-ul lor la favorite si sa ma urmariti in continuare in aceasta pagina Facebook si aceasta pagina Facebook deoarece vor organiza cate un concurs saptamanal. In fiecare concurs voi oferi cate trei vouchere in valoare 30 RON fiecare persoanelor care comenteaza mesajelor publicate acolo, asa ca urmariti-le cu atentie!

UPDATE: Castigatorii concursului cu numarul 1 sunt : Vlad Ichimescu, Vio Matei, Silviu Stefan.

UPDATE 2: Castigatorii celui de-al doilea concurs sunt : 

  • Vouchere: Alex Stirb, Andrei Popilian, Antonya Maria
  • Hanorace: Catalin Rusu, Bogdan Razvan

UPDATE 3: Castigatorii celui de-al treilea concurs sunt Elena Hogas si Grinder Bogdan si vor primi cate un hanorac.

Pretul initial:
Numele:
foodpanda – Order Food Delivery for Pizza, Burger and Sushi

Gratuit

DESCARCA





Developer: Internet Services…
Categoria: Food & Drink


Descriere: HUNGRY EXPERIENCE THE BEST CHOICE OF FOOD IN YOUR HAND!

Tap, choose, and enjoy your yummy meal from many restaurants in your neighbourhood with foodpanda. Your one-stop food delivery service for all. One…


Dimensiunea aplicatiei este: 13.7 Mb