iPad Air Plus si iPad Mini 4 – detalii despre dimensiuni, lansare si componente

iPad Air Plus apare intr-o prima schita ce dezvaluie detalii despre dimensiuni, ecran, data de lansare si chip-ul A9 pe care compania Apple l-ar pregati pentru produsul asteptat de o gama destul de diversificata de companii importante de pe glob.

iPad Air Plus

iPad Air Plus este  denumirea pe care o auzim pentru prima oara pentru viitoarea tableta a companiei Apple, cei din Cupertino pregatindu-se sa aduca pe piata o tableta cu ecran de 12.2 inch la inceputul anului viitor. Pana atunci vedem insa o schita care dezvaluie dimensiunile iPad Air Plus, schita fiind obtinuta de catre o publicatie asiatica direct de la un partener care se pare ca testeaza prototipuri ale tabletei in vederea lansarii pregatite de americani.

iPad Air Plus are chip A9 si ecran de 12.2 inchiPad Air Plus

iPad Air Plus va avea 305.31 mm inaltime si 220.8 mm latime, cu o grosime de doar 7 mm, ea urmand a functiona in baza unui chip A9 care reprezinta o versiune imbunatatita a chip-ului A8X utilizat in iPad Air 2. iPad Air Plus va avea o serie de difuzoare amplasate in fiecare margine a carcasei pentru a reda continut audio in sistem stereo chiar si cand produsul este rotit, deci teoretic ar trebui sa avem parte de o experienta de utilizare extrem de interesanta. Noua tableta este pregatita pentru lansare in perioada aprilie – iunie 2015, dar acest timeframe pare putin probabil in momentul de fata.

Japanese magazine “Mac Fan January 2015” which is going to be published in 28th Nov 2014 leaks a full-scale blue print of 12.2 inch LCD tablet iPad Air Plus. According to Mac Fan’s report, iPad Air Plus will be 305.31 x 220.8 x 7mm in size,and be powered with A9 processor, and be shipped between April to June 2015. And, iPad Air Plus will have four built in speakers on each edge of case, in order to play stereo sound, even if iPad rotated.

iPad Mini 4 va inlocui iPad Mini 3

Anul acesta iPad Mini 3 a venit pe piata ca un inlocuitor pentru iPad Mini 2, dar singura noutate adusa era un sistem Touch ID pentru securizarea produsului folosind o amprenta, astfel ca pentru anul viitor Apple pregateste iPad Mini 4. Noua tableta urmeaza sa includa un chip A8X din iPad Air 2 si probabil aici se vor opri noutatile, dar partea interesanta este ca iPad Mini 3 va fi scoasa din oferta celor de la Apple pentru a face loc noului produs.

Mac Fan tells about iPad mini 4 also. They told that this new small iPad will be powered with A8X processor and be same design with iPad Air 2. Pad mini and iPad mini 3 will be removed from Apple’s line-up.

Aceste informatii despre iPad Air Plus si iPad Mini 4 vin de la o sursa cu numeroase detalii valide publicate in trecut despre produse Apple inca nelansate, asa ca exista o mare sansa ca tot ceea ce vedem acum sa fie 100% real.