eMAG.ro are acum aplicatie pentru iPhone

eMAG.ro, cel mai mare magazin online din Romania, are incepand de zilele trecute o aplicatie speciala pentru terminalele iPhone care le permite utilizatorilor sa acceseze magazinul online mai rapid.

eMAG.ro

 

eMAG.ro a evitat timp de cativa ani de zile sa ofere o aplicatie oficiala pentru iPhone si iPod Touch in App Store-ul companiei Apple, insa incepand de astazi ea este disponibila pentru toti cei interesati. Chiar daca eMAG.ro are un magazin online foarte bine gandit care functioneaza la fel de bine precum o aplicatie mobila, folosind-o pe cea noua veti avea acces mai usor la categoriile importante ale magazinului online, la contul vostru, la cos si lista de favorite.

Aceleasi servicii, mai multe beneficii! Cu aplicatia de buzunar de la eMAG poti comanda rapid si in siguranta produsele pe care ti le doresti, de oriunde si oricand. E mai usor sa fii spontan, sa improvizezi sau sa faci o surpiza cand poti comanda orice iti trece prin cap, direct de pe mobil! Ai acces rapid la cea mai variata gama de produse IT, electronice si electrocasnice, gadgeturi, jucarii si produse pentru copii, carti, muzica si filme, chiar si RCA si rovinieta. 

eMAG.ro acum si pe iPhone

Desi vorbim despre un format nou in care veti putea accesa tot ceea ce are de oferit eMAG.ro pentru voi, aplicatia este doar un mediu nou si mai prietenos prin care veti putea interactiona cu magazinul, ea oferind exact aceleasi beneficii. Separat de acestea, puteti vedea ca eMAG.ro listeaza o metoda mai usoara de a accesa produsele resigilate, o sectiune in care veti avea posibilitatea de a cumpara o multitudine de produse interesante la preturi mult mai mici decat cele normale.

Beneficiezi de aceleasi servicii de calitate cu care te-ai obisnuit: extragarantii, cumparaturi in rate, plata ramburs sau cu card, 30 de zile drept de retur si deschiderea coletului la livrare. In plus, in contul tau ai la indemana in orice moment istoricul comenzilor si facturilor, wishlist-uri, informatii despre livrare si datele de facturare.

Acestea fiind spuse, aplicatia eMAG.ro pentru iPhone poate fi DESCARCATA GRATUIT din App Store.

Pretul initial:
Numele:
eMAG.ro

Gratuit

DESCARCA





Developer: Dante Internation…
Categoria: Lifestyle


Descriere: Aceleasi servicii, mai multe beneficii! Cu aplicatia de buzunar de la eMAG poti comanda rapid si in siguranta produsele pe care ti le doresti, de oriunde si oricand. E mai usor sa fii spontan, sa improvize…


Dimensiunea aplicatiei este: 5.5 Mb


3 COMENTARII