Apple schimba fatada Apple Store-urilor de pe glob pentru Ziua Mondiala a SIDA

Apple organizeaza cea mai mare campanie proprie de strangere de fonduri pentru organizatia RED, ea fiind dedicata sustinerii lupteii impotriva SIDA in diverse locatii de pe glob.

Apple RED

Apple a initiat in cursul saptamanii trecute o campanie de sustinere a organizatiei RED, ea implicand donarea incasarilor pentru o gama extrem de diversificata de aplicatii ale App Store. Separat de acestea, compania Apple a decis sa doneze so i parte dintre incasarile generate de catre vanzarile de produse prin intermediul magazinelor sale online si fizice, totul urmand a culmina astazi, cand in lumea intreaga este celebrata Ziua Mondiala a SIDA.

Apple a donat 75 de milioane de dolari catre organizatia RED de-a lungul anilor cu o serie de campanii similare si suma va creste considerabil in cursul acestui an in urma unei campanii ce a durat o saptamana de zile. Pentru a celebra oficial totul, Apple a schimbat inclusiv aspectul logo-urilor montate pe fatadele magazinelor sale din intreaga lume, acestea avand culoarea rosie pentru urmatoarele 24 de ore, totul pentru a reaminti lumii intregi cat de importanta este Ziua Mondiala a SIDA.

Apple is a proud supporter of (RED) because we believe the gift of life is the most important gift anyone can give,” company CEO Tim Cook said in a statement. “For eight years, our customers have been helping fight AIDS in Africa by funding life-saving treatments, which are having a profoundly positive impact.

V-am spus in cursul zilei de ieri ca daca doriti sa sustineti aceasta cauza puteti dona bani direct din App Store, daca nu aveti ce aplicatii sau produse Apple sa achizitionati, asa ca puteti contribui si voi la sustinerea unei cauze importante.