RED – Apple iti permite sa faci donatii pentru lupta impotriva SIDA

RED este o organizatie nonguvernamentala internationala fondata de catre solistul celebrei trupe U2, Bono, ea colaborand indeaproape cu Apple pentru a strange fonduri pentru cauza ce a stat la baza infiintarii sale.

red donatii lupta anti-sida

Dupa cum probabil stiti deja, compania Apple a initiat saptamana aceasta o campanie de strangeri de fonduri pentru lupta impotriva SIDA, ea fiind promovata atat in magazinele sale fizice, cat si in magazinele virtuale. Pentru produsele cumparate in perioada urmatoare din App Store sau Apple Store, compania Apple va dona pana la 100% din incasarile generate de catre vanzarile acestor produse, aceasta fiind cea mai mare campanie RED organizata in Cupertino.

Pentru cei care au acces la App Store si sunt interesati sa doneze bani, compania Apple a creat o pagina speciala care ii permite oricarui utilizator sa doneze pana la 150€ pentru a sustine cauza celor de la RED. Donatiile pot fi inregistrate de multiple ori, daca sunteti interesati, astfel ca in final puteti dona orice suma doriti pentru a sustine cauza organizatiei, iar asta in ideea de a ajuta milioanele de oameni de pe glob care sunt afectati de SIDA si au nevoie de fonduri pentru medicamente.

Campania celor de la Apple va lua sfarsit in zilele urmatoare, asa ca daca sunteti interesati sa faceti o donatie pentru o cauza nobila, ar fi bine sa va grabiti.