Prima Pagina Apple HP EliteBook Folio 1020 – un “MacBook Air” dezvoltat de HP

HP EliteBook Folio 1020 – un “MacBook Air” dezvoltat de HP

HP EliteBook Folio 1020 este cel mai recent ultrabook dezvoltat de catre compania HP pentru pietele din lumea intreaga, iar in imaginea de mai jos il puteti vedea in toata “splendoarea” sa.

HP EliteBook Folio 1020

HP EliteBook Folio 1020 este un ultrabook cu Windows 8 gandit pentru a fi cat se poate de portabil si de performant, iar design-ul similar cu cel al MacBook Air are rolul doar de a atrage interesul consumatorilor si atentia presei. HP, exact precum alti producatori de laptop-uri, nu este la primul produs de acest gen si copierea aspectului Mac-urilor celor de la Apple nu este decat o tentativa de a redresa vanzari in continua scadere de ani de zile.

HP EliteBook Folio 1020 – o noua “clona” a MacBook Air

HP EliteBook Folio 1020 este disponibil in doua modele, ambele avand 8 GB RAM, SSD-uri de 128 GB sau 256 GB si oferind o autonomie a bateriei de pana la 9 ore multumita procesoarelor din seria Intel Core M care functioneaza fara ventilator. Ambele modele au ecrane de 12.5 inch cu rezolutie 1920 x 1080 pixeli peste care pot fi montate panouri tactile, insa versiunea premium are o structura fabricata din fibra de carbon si este mai usor decat un MacBook Air, desi nu permite montarea unui touchscreen.

Ambele modele ale HP EliteBook Folio 1020 vor fi lansate in cursul anului viitor, cel mai ieftin in luna februarie, cel mai scump in luna aprilie, ambele urmand a concura direct cu MacBook Air.

 • liviu’s

  Chiar daca folosesc macbook pro, intotdeauna mi-au placut hp-urile. Mai ales clasa envy4. Daca ar implementa si un ecran retina ar fi perfect. Imi plac hp envy-urile pentru ca au inplementatsi backlit keyboard. Sunt finute si simpatice. Bravo HP

 • rundown

  si cam la ce pret vor fi?

 • lol

  @liviu’s incearca hp envy 6 xD

 • DanM

  Bine spus “o noua clona”

 • rundown

  @lol ce sa vada la envy 6? e un ultrabook medium spre mediocru cu nimic deosebit : rezolutie ecran display 1366×768 si doar un i5 amarat. Ce vezi asa special la el?

 • eug27

  din intamplare am de vanzare folio 1040 g1….si chiar arata si se misca(surprinzator) ca un mb air….dar si pretul este pe masura(in magazin modelul meu 8400 lei)…mult peste un mb air de aceeasi configuratie…:)))))