The Woz – Steve Wozniak va avea propriul seria TV la Discovery

Steve Wozniak este celebrul co-fondator al companiei Apple, iar conform uneia dintre vedetele celebrului serial TV MythBusters, Kari Byron, el va avea propriul serial TV la Discovery.

Steve Wozniak Kari Byron

The Woz este denumirea viitorului serial TV in care Steve Wozniak va fi actorul principal si impreuna cu Kari Byron el va vorbi despre tehnologie si va testa impreuna cu ea cele mai noi gadget-uri lansate pe piata. Steve Wozniak a avut intotdeauna placerea de a aparea in diverse interviuri pentru a vorbi despre orice fel de produse noi lansate pe piata de-a lungul timpului, asa ca acest serial TV va fi cat se poate de potrivit pentru el.

Deocamdata nu se stie cand vor incepe filmarile pentru The Woz si daca alte vedete vor face parte din viitorul serial TV, insa co-fondatorul Apple este indeajuns de popular pentru a atrage o audienta suficient de mare. Steve Wozniak a criticat fara retineri toti marii producatori de terminale mobile, inclusiv compania Apple, asa ca ne putem astepta ca in emisiunea The Woz sa faca exact acelasi lucru, dar cu o audienta mai mare in fata.

Steve Wozniak este privit ca unul dintre expertii principali in domeniul tehnologic, asa ca va fi extrem de interesant de vazut cum va arata prima emisiune facuta de catre cel care a creat primul Mac al companiei Apple.