Iata cele mai utilizate aplicatii de posesorii de iPhone-uri

iPhone-urile sunt smartphone-urile care atrag cea mai multa atentie din partea presei, iar in baza unei platforme recent promovate in lumea intreaga aflam care sunt cele mai utilizate aplicatii pentru terminalele noastre.
Homescreen aplicatii
Homescreen este aplicatia despre care v-am vorbit deja saptamana trecuta, ea permitandu-le utilizatorilor sa inregistreze capturi de ecran ale propriilor terminale in care sa afiseze aplicatiile instalate in ele. In baza multitudinii de imagini inregistrate de catre utilizatori, cei de la Homescreen au realizat un grafic in care ne arata care sunt principalele aplicatii ce si-au gasit un loc in ecranul principal de aplicatii al iDevice-urilor din lumea intreaga.

Conform acestui grafic, aplicatiile Instagram, Facebook, Google Maps, WhatsApp Messenger si Facebook ocupa primele 5 pozitii, trei dintre aplicatiile din top fiind detinute de catre compania americana Facebook. Practic Facebook a reusit sa cumpere la timp companiile care au produs aplicatii extrem de populare, iar aici ma refer la Instagram si WhatsApp Messenger, in top 10 fiind prezenta si aplicatia Messenger ce ne-a fost impunsa anul acesta de catre americani.

Practic Facebook domina ecranele principale de aplicatii ale utilizatorior, avand cele mai multe aplicatii in top 10, ea fiind urmata indeaproape de catre cei de la Google, dar probabil acest lucru nu mai uimeste pe cineva.