Homescreen si cele mai populare aplicatii din lume

#Homescreen

  Homescreen este o aplicatie lansata recent in App Store de catre o companie care incearca sa reinventeze apa cu un concept care exista de ani de zile, dar a fost modificat pentru a atrage atentia si mai multor oameni de pe intregul glob. Mai exact, #Homescreen ne permite sa inregistram capturi de ecran ale paginilor de aplicatii instalate in terminalele noastre, un lucru care putea fi facut si pana acum si poate fi facut in continuare apasand simultan butoanele Home si Lock. Ceea ce aduce Homescreen diferit este un sistem de recunoastere a iconitelor aplicatiilor si afisare a informatiilor despre ele.

Homescreen prezinta cele mai utilizate aplicatii de pe planeta

  In imaginea de mai sus vedeti o captura de ecran facuta folosind #Homescreen si ea nu difera cu ceva de o captura de ecran normala, dar daca accesati pagina dedicata serviciului veti afla o poveste complet diferita. Acolo compania are pagini dedicate cu toate capturile de ecran ale utilizatorilor si analizand iconitele aplicatiilor afiseaza in ferestre separate descrierile lor din App Store pentru a ajuta persoanele sa descopere aplicatii noi folosite de catre cunoscuti sau necunoscuti.

Facebook is Messenger is on 14% of people’s homescreen, Whatsapp is on 12 percent, Snapchat is on 11%, Path on 5 percent (while snapchat and path arent straight messaging app’s, worth noting them here for comparison), Groupme 4.7%, HipChat on 2.6 percent, Line on 1.5 percent, Viber 1%, Kik is on 0.5 percent.

  Analizand capturile trimise de catre utilizatorii Homescreen, creatorii serviciului au ajuns la concluzia ca Facebook Messenger este instalata pe 14% dintre ecranele principale, WhatsApp Messenger pe 12%, Snapchat pe 11%, Path pe 5% si asta dezvaluie faptul ca majoritatea celor care folosesc serviciul sunt din SUA. Ideea din spatele #Homescreen este interesanta, dar utilitatea sa este data in principal de utilizatorii care folosesc serviciul si daca majoritatea sunt din SUA si folosesc aplicatii inutile in alte zone de pe glob, atunci principiul este infrant din start.

  Aplicatia #Homescreen este disponibila DESCARCARE GRATUITA in App Store si sunt curios daca voi ati utilizat-o si ce parere aveti despre ea.

Pretul initial:
Numele:
#Homescreen

Gratuit

DESCARCA





Developer: Betaworks Studio,…
Categoria: Utilities


Descriere: #Homescreen is a new app that lets everyone share an interactive screenshot of their current homescreen. To share your screen just download the app and once you approve connect with twitter and approve the…


Dimensiunea aplicatiei este: 0.6 Mb