iOS 8.1.1 jailbreak TaiG este disponibil in limba engleza

iOS 8.1.1 jailbreak TaiG a fost lansat saptamana trecuta pentru utilizatorii din lumea intreaga, dar desigur ca nu a fost disponibil si intr-o versiune tradusa in limba engleza pentru noi.

taigjailbreak engleza

Aceasta problema a fost rezolvata in cursul acestei seri, hackerii echipei TaiG lansat o versiune in engleza pentru programul de iOS 8.1.1 jailbreak, astfel ca toti utilizatorii vor putea intelege erorile afisate si stautsul desfasurarii procedurii de jailbreak. Noua versiune a solutiei de jailbreak nu vine si cu schimbari sau imbunatatiri pe partea de functionalitate, insa vine intr-o noua versiune a website-ului echipei de hackeri, acesta fiind acum tradus in limba engleza.

Chiar daca nu vorbim despre o traducere perfecta pentru solutia de iOS 8.1.1 jailbreak, partea buna este ca acum nu veti vedea pe ecrane o serie de caractere pe care nu le intelegeti si veti putea rezolva mai usor orice probleme. In aceasta idee va reatrag atentia spre lista de erori afisate de catre iOS 8.1.1 jailbreak  TaiG pe care am publicat-o in cursul zilelor trecut, ea listand toate problemele care pot aparea in timpul procedurii normale de jailbreak folosind acest program.

Puteti descarca cea mai recenta versiune a iOS 8.1.1 jailbreak  TaiG de aici, in timp ce tutorial iOS 8.1.1 jailbreak  gasiti pe prima pagina a iDevice.ro.