Dakele Big Cola 3 – clona iPhone 6 cu 3 GB RAM

Dakele Big Cola 3 este cea mai recenta clona iPhone 6 lansata in China pentru smartphone-ul produs de catre compania Apple, iar in imaginile acestui articol o puteti vedea in toata “splendoarea” sa.

Dakele Big Cola 3

Dakele Big Cola 3 este facuta cu un design extrem de similar cu cel oferit de catre smartphone-ul companiei Apple pentru utilizatorii din lumea intreaga, iar cu o grosime de numai 7.25mm, ea este extrem de apropiata de iPhone 6. In ceea ce priveste hardware-ul vorbim despre un ecran de 5 inch cu rezolutie 1080p de 1920 x 1080 pixeli care este protejat de un panou din sticla de safir, componenta pe care smartphone-ul Apple nu a mai avut-o.

Trecand la ceea ce este mai important, Dakele Big Cola 3 functioneaza cu ajutorul unui procesor octa-core MediaTek MT6752 tactat la 1.7 GHz si ajutat de nu mai putin de 3 GB RAM sa ruleze fara prea multe probleme Android-ul. Cu un spatiu de stocare de 16 GB RAM si o camera principala de 13 megapixeli, Dakele Big Cola 3 este un smartphone extrem de interesant pentru chinezii care cauta un produs ieftin ce arata precum iPhone 6.

Dakele Big Cola 3 este disponibil pentru achizitie la pretul de doar 243$ in China si cu siguranta va atrage atentia unui numar foarte mare de utilizatori, altii urmand a fi pacaliti de ceea ce au reusit sa realizeze chinezii in baza unui produs original.

Dakele Big Cola 3 1