ZTE Q7 – tentativa ZTE de a copia iPhone 6 Plus

ZTE Q7 clona iPhone 6 Plus

  Copierea unui produs Apple este cel mai cool lucru pe care il face un producator asiatic de smartphone-uri, iar cei de la ZTE preiau actiunile Samsung sau chiar Lenovo si au dezvoltat o “clona” a iPhone 6 Plus pentru utilizatorii din intreaga lume. ZTE Q7 este denumirea smartphone-ului produs de catre compania chineza si nu, nu vorbim despre o noua versiune a SUV-ului celor de la Audi, desi asemanarea de denumiri probabil va motiva destui iubitori ai masinii sa-si cumpere o clona a iPhone 6 Plus care sa se potriveasca cu masina scumpa pe care o detin.

  ZTE Q7 are un ecran de 5.5 inch cu rezolutie 1280 x 720 pixeli si dimensiuni extrem de apropiate de cele ale iPhone 6 Plus, dar acest lucru era de asteptat avand in vedere ca au ecrane de exact aceeasi marime. Sub carcasa ZTE Q7 se ascunde un procesor octa-core MediaTek tactat la 1.5 GHz, 2 GB RAM, o camera frontala de 3 megapixeli si probabil v-ati dat deja seama ca el nu are performante grozave, deoarece procesoarele MediaTek si Android KitKat 4.4.4 nu se inteleg extraordinar.

ZTE Q7 clona iPhone 6 Plus 1

  Revenind la baza problemei, ZTE Q7 este o noua dovada a faptului ca Apple trebuie sa isi intensifice proesele intentate impotriva producatorilor de smartphone-uri Android, altfel in cativa ani riscam sa nu ne mai putem identifica smartphone-urile intre ele. Din pacate chinezii sunt atat de incapabili de a inova incat simt nevoias a copieze produsele altora pentru a putea vinde ceva, iar cei de la ZTE nu se deosesc de producatorilor de clone precum Dakele Big Cola 3.

  Din pacate lucrurile nu se vor schimba in viitorul apropiat si eu unul abia astept sa vad un ZTE X6 sau ZTE GLK 350.

5 COMENTARII

  1. cine nu e atat de limitat mintal si plin de fite.
    de ce sa-mi iau un telefon la care trebuie sa alerg prin meniu ca sa activez 4g-ul?