iOS 8.1.2 – cand va fi lansat ?

iOS 8.1.2 este un posibil upgrade pe care compania Apple il pregateste cel mai probabil pentru iPhone, iPad si iPod Touch-urile sale, totul in ideea de a inchide iOS 8.1.1 jailbreak lansat zilele trecute.

iOS 8.1

Avand in vedere ca iOS 8.2 va fi lansat anul viitor, compania Apple va avea nevoie de o metoda de a bloca solutia de jailbreak existenta in momentul de fata pentru iOS 8.1.1, asa ca iOS 8.1.2 ar putea fi lansat in perioada urmatoare. Desi hackerii care ne-au adus TaiGJailbreak au sustinut ca Apple va renunta sa mai actualizeze iOS-ul sau pana la aparitia iOS 8.2, exista totusi sansa ca iOS 8.1.2 sa isi faca aparitia anul acesta, sau la inceputul anului viitor.

Daca Apple va lansa iOS 8.1.2 pentru iPhone, iPad si iPod Touch, o va face cu siguranta doar pentru a bloca exploit-urile utilizate pentru solutia de jailbreak dedicata terminalelor noastre si nu pentru a rezolva alte probleme importante. Majoritatea problemelor raportate de catre utilizatori pentru iOS 8 au fost rezolvate prin lansarea iOS 8.1 sau iOS 8.1.1, asa ca un iOS 8.1.2 nu va avea alt rol decat de a securiza din nou sistemul de operare al celor din Cupertino.

Cand va fi lansat iOS 8.1.2 ?

Apple are nevoie de un iOS imposibil de exploatat pentru a continua sa vanda iPhone, iPad si iPod Touch-uri catre marile companii de pe glob, iar o lansare a iOS 8.1.2 va rezolva aceasta problema, cel putin pe termen scurt pentru ea. Hackerii TaiG au anuntat ca pentru iOS 8.2 au exploit-uri pregatite in vederea exploatarii, asa ca daca iOS 8.1.2 va fi lansat acum, va ajuta Apple in a vinde mai mult catre companii in perioada sarbatorilor de iarna, pentru ca dupa lansarea iOS 8.2 vom avea din nou jailbreak.

In concluzie, parerea mea este ca daca iOS 8.1.2 va ajunge in iTunes pentru terminalele noastre, atunci pana in 15 decembrie ar trebui sa il vedem, in caz contrar exista sanse minime ca el sa apara pana in preajma datei de 10 – 15 ianuarie.

17 COMENTARII

  1. sa puna mana sa rezolve toate problemele pe care le are ios 8.sa fie la fel de fluid si stabil nu sa isi faca probleme cu jailbreak ,nesimtiti pamantului (apple) .stau si acum cu 7.1.2 ca nu isi mai dau ei interesu .

  2. La cât de repede a venit soluția de jailbreak pentru iOS 8.1.1 astea ce le anunța Apple sunt vorbe in vânt !!! Ei lucrează împreuna. Ce înoveaza hakerii in tweak-URI ei implementează in iOS, deci lor le convine jailbreak-ul.

  3. Eu as vrea sa-mi returneze banii de pe iPhone 5s ca sa-mi cumpar ceva cu Android. M-am saturat de nesimtitii de la Apple si de sistemul lor de operare de 2 lei.

  4. Si pe mine ma dispera bateria pe i6 cu IOS 8.1.1 si de asemenea lagul pe care i-l are. Ceva tine permanent procesorul activ, altfel nu-mi explic de ce la folosirea bateriei, timpul de stanby este aproximativ acelasi cu cel de utilizare. Un proces “nemancat” care ruleaza in background ar explica ambele probleme.

  5. Mie imi tine bateria pe iP6 cu 8.1.1 mai mult decat tinea pe 8.1 … daca il folosesc la maxim il incarc la 12 ore, daca il folosesc normal ma tine 24h si daca il folosesc moderat ma tine pana la 36h. Fata de 5s ori ca il foloseam ori ca nu, trebuie de doua ori pe zi sa il incarc…eu sunt extrem de multumit de 6.

  6. Rateuri mai mari ca pe jailbreak 8.1.1 nu am mai vazut de cand port apple.si am iphone de la iphone 2g in sus.mizerie, deaia evasion e tare, oamenii fac treaba buna inainte sa lanseze ceva

  7. @bogdan poti face update fara sa pierzi nimic, dar totuti fa-ti un back-up pt siguranta. Poti sa faci update la 8.1.1 doar. Eu zi sa ramai pa 7 o sa fi dezamagit de 8

  8. @alex a trebuit sa imi fac update deoarece nu imi mai recunoastea telefonul passcode-ul si nu mai puteam face nimic….dar dupa update am facut un restore dupa un backup de acum cateva saptamani si nu am pierdut decat cateva poze,in rest totul e ok.Ms 😉

  9. claudiu .scuza ma ca sunt impertinent si nu imi permit un i6 ca tine.dar asa de dragu conversatiei iphone 6 nu ma atrage deloc.unde e jobs sa vada cum iphone se duce spre android. politica era ca telefonul sa fie folosit cu o singura mana din ce tin minte.sunt f multumit de iphone5s pe care il detin cu 7.1.2 .cat despre ios 8 prefer sa ma mint in continuare ca nu e reusit deloc.

  10. Aplicatia Health tine in permanenta procesorul activ. Intrati in Health – fitness – steps/walking+running distance/flights climbed samd si dezactivati show on dashboard.
    numai bine