iOS 8.2 – iata cand va fi lansat

iOS 8.2 este viitoarea versiune a sistemului de operare iOS, Apple lansand un prim build beta a actualizarii, acesta fiind disponibil de doua saptamani de zile pentru dezvoltatori.

iOS 8.2

iOS 8.2 a fost lansat de catre Apple in ideea de a oferi dezvoltatorilor posibilitatea de a testa WatchKit si de a dezvolta aplicatii pe care sa le ofere tuturor celor care vor avea curajul de a achizitiona Apple Watch inca din momentul in care va fi lansat pe piata. Avand in vedere ca iOS 8.2 este gandit special pentru a fi disponibil pentru Apple Watch, este destul de clar de la bun inceput ca el nu va fi lansat inainte ca viitorul produs sa fie lansat oficial pe piata de catre compania americana.

In aceasta idee, ne putem astepta ca iOS 8.2 sa fie oficial disponibil la inceputul anului viitor, in perioada februarie – aprilie, dar in niciun caz inainte ca Apple Watch sa fie disponibil pe piata, deci nu va ganditi la asa ceva. Indiferent ce actualizari va avea Apple de facut pentru iOS in perioada urmatoare si ce probleme va rezolva, totul va veni ca un update pentru actualul iOS 8.1 si schimbarile importante vor fi pastrate pentru iOS 8.2 care va fi lansat cu siguranta in 2015.

iOS 8.2 lansare si jailbreak

In ceea ce priveste exploatarea iOS 8.2 folosind o solutie de jailbrea, ei bine, v-am spus inca de ieri ca hackerii care au dezvoltat TaiGJailbreak au anuntat ca vor oferi suport pentru aceasta versiune a sistemului de operare cand ea va fi disponibila. Ei nu au utilizat pentru iOS 8.1.1 jailbreak exploit-uri extrem de importante si au pastrat, aparent, alte surprize pentru iOS 8.2, deci vom avea posibilitatea de a face jailbreak si anul viitor, cand noua versiune a sistemului de operare va fi disponibila.

In concluzie, iOS 8.2 nu va ajunge in iDevice-urile noastre pana la inceputul anului viitor si ar putea fi ultima versiune majora a iOS 8, desi am auzit acum cateva luni ca inclusiv iOS 8.3 ar fi in curs de dezvoltare la Apple.