Prima Pagina iPhone 6 Asa arata un iPhone 6 scapat de pe un bloc cu 12...

Asa arata un iPhone 6 scapat de pe un bloc cu 12 etaje (Video)

iPhone 6 este cel mai rezistent iPhone de pana acum cand vine vorba despre scaparile accidentale din mana in timpul utilizarii, insa niciun terminal mobil nu poate supravietui unei caderi de pe un bloc de 12 etaje.

In clipul video de mai sus aveti prezentat un terminal iPhone 6 care a fost scapat de catre un utilizator de pe un bloc cu 12 etaje si a ramas cu un ecran distrus in totalitate astfel ca a devenit inutilizabil . Partea interesanta este ca ale sale componente interne nu s-au miscat chiar atat de lult in interiorul carcasei, iar asta deoarece impactul a fost unul frontal, ecranul fiind cel care a avut cel am imult de suferit, restul dispozitivului fiind in principal protejat.

Desi un asemenea accident va impiedica folosirea terminalului in viitor, partea buna este ca multe componente raman utilizabile in vederea unei reparatii sau a unei inlocuiri facute la un partener Apple.

iPhone 6 distrus cadere 12 etaje

 • mariobg

  oare individul daca se arunca, supravetuia? putea incerca macar ca si cu telefonul, cel putin impartasea lumii intregi cum ar fi aratat dupa… astept cu interes un astfel de test a astora de tot testeaza imbecilitati.

 • rundown

  oare i-l inlocuieste pe garantie daca sa zicem ca are omul asigurare in caz de accident….Mai toti operatorii ofera asigurare pt terminale mobile daca se solicita expres acest lucru

 • Cu Apple Care sigur se inlocuieste.

 • nepheloid48

  Nașpa

 • nepheloid48

  Eu nu cred ca a fost scăpat accidental, pentru ca a filmat

 • . nine

  putea face testu’ cu telefonu in buzunaru de la spate ,aruncandu.se de la etaj…
  @nepheloid48 – pe bune?!

 • nagy77

  Dacal scapa o blonda sigur mai merge iphonu.

 • nepheloid48

  @Zaone, eu am avut Apple care la iPad. Am pus iPadul in buzunarul din spate de la scaunul de la mașină, unde mai erau niște pietre, sa crăpat ecranul si m-am dus sa il schimbe, nu au vrut pentru ca era un pic dubit intr-un colț. Am pierdut Apple care dar totodata 100€. La ăla nu cred ca il va schimba !!!

 • aba1011

  plin de analfabeti.ma chinui de multe ori sa inteleg ce comentati.La inscrierea pe acest site Zaone ar trebui sa ceara mai multe elemente de siguranta in gramatica.Nu e valabil pentru toti sa nu o luati in nume personal.