Un iPhone 6S CAZUT din Avion a SUPRAVIETUIT 1 AN in Islanda

iphone 6s cazut avion

Un iPhone 6S care a cazut dintr-un avion aflat in miscare a supravietuit timp de 1 an de zile infruntand vremea severa din Islanda. Nefiind distrus de caderea de la o inaltime de 60 de metri, acest iPhone 6S a reusit sa ramana functional chiar daca timp de 13 luni a ramas nerecuperat in zona unui lac din Islanda.

Telefonul iPhone 6S a fost pierdut de catre un fotograf care facea un tur aerian al raului Skaftá din sudul Islandezi, o zona inundata anual de ghetarii din preajma. Cazand din avion, telefonul iPhone 6S a ajuns in apropierea unei carari pe care cei care viziteaza zona o folosesc in aventurile prin zona, si a fost descoperit de catre doua persoane.

Fotograful a fost sunat de catre acestia, la 13 luni dupa ce a pierdut telefonul iPhone 6S, si a fost anuntat ca dispozitivul a fost recuperat. Dupa ce s-a dus sa reintre in posesia telefonului iPhone 6S, barbatul a descoperit ca o simpla incarcare l-a refacut functional, ceea ce cam arata cat de rezistente sunt telefoanele Apple.

iphone 6s cazut avion recuperat
Imagine cu telefonul iPhone 6S functional descoperit dupa 13 luni petrecute in natura.

“Anul trecut, fotograful Haukur Snorrason a fost într-un tur foto aerian al râului Skaftá din Islanda de Sud pentru a realiza imagini cu inundațiile anuale ale râurilor glaciare. Din păcate, când și-a apucat iPhone-ul pentru a filma inundația, telefonul a fost măturat de o rafală de vânt. Cădând 60 de metri pe jos pe un teren stâncos – unde un râu masiv se revărsă și rupea drumuri – a venit timpul pentru Haukur să-și ia rămas bun de la telefonul lui pentru totdeauna – sau așa s-a gândit el. Sau așa s-a gândit, până la 13 luni mai târziu, când a primit un telefon de la oameni care-și găsiseră telefonul în timpul drumeției. După ce a căzut dintr-un avion și a petrecut peste un an expus la elementele dure din Islanda, tot a funcționat!”