Themeboard – prima tastatura terta pentru care pot fi aplicate teme

Themeboard este o tastatura terta lansata in cursul zilei de ieri in App Store pentru iPhone, iPad si iPod Touch, ea permitand aplicarea de teme pentru tastatura utilizata pentru a scrie orice texte in iOS.

Themeboard

Themeboard este prezentata ca fiind prima tastatura terta pentru iDevice-urile noastre care permite aplicarea de teme, iar partea cea mai interesanta este ca orice dezvoltator poate crea o asemenea tema special pentru ea. Folosind o serie de programe produse de catre creatorii aplicatiei, Themeboard poate instala aceste teme dupa o simpla descarcare de pe internet, ele inlocuind complet toata interfata tastaturiivizibile in aplicatiile iDevice-urilor.

Themeboard is the first ever destination for the world’s best theme designers and themes. Unlike other “customizable” keyboards, Themeboard enables the best designers and illustrators from all over the world to create quality keyboard themes for iOS. A brand new and extraordinary means for designers to get discovered and for users to personalize iOS with world-class artwork which Themeboard brings to life.

Themeboard functioneaza exact precum orice alta aplicatie care implementeaza o tastatura terta in iOS, teme fiind prezente intr-un magazin creat special de catre dezvoltatori in interiorul aplicatiei si accesibil doar de acolo. In ceea ce priveste optiunile de scriere, tastatura contine suport pentru autocorectarea, gesturi pentru scriere, stergere rapida, suport pentru caractere emoji si un sistem de scriere in 3 viteze.

Themeboard a fost creata pentru a putea fi utilizata pe oricare dintre iDevice-urile ce sunt capabile sa instaleze iOS 8 in momentul de fata, asa ca nu trebuie sa va faceti griji in ceea ce priveste compatibilitatea. Themeboard este disponibila pentru DESCARCARE GRATUITA din App Store, insa desigur ca unele teme pentru tastatura vor trebui achizitionate prin intermediul sistemului de in-app purchase-uri.

Pretul initial:
Numele:
Themeboard

Gratuit

DESCARCA





Developer: Taphive GmbH
Universala
Categoria: Utilities


Descriere: Themeboard is the first ever destination for the world’s best theme designers and themes. Unlike other “customizable” keyboards, Themeboard enables the best designers and illustrators from all over the wor…


Dimensiunea aplicatiei este: 24.3 Mb