Activation Lock reduce dramatic furtul de iPhone, iPad si alte terminale mobile

Activation Lock iPhone si iPad

  Activation Lock este un sistem dezvoltat de catre compania Apple pentru a impiedica furtul de iPhone, iPad si iPod Touch-uri, el permitand blocarea iDevice-urilor in cazul unui furt. Sistemul este atat de eficient incat hotii evita sa mai fure iPhone, iPad si iPod Touch-uri deoarece in aproape doi ani de zile nimeni nu a reusit sa il sparga pentru a permite deblocarea fara a plati o suma considerabila de bani pentru a putea folosi iDevice-ul fara probleme.

San Francisco also provides evidence that mobile device theft prevention technologies work. In 2009, Apple smartphones constituted the vast majority (69%) of smartphones stolen in San Francisco robberies; in the six months after Apple made Activation Lock available, iPhone robberies in San Francisco declined 38%.

  Activation Lock are un succes atat de mare, incat agentiile guvernamentale americane lauda compania Apple pentru implementarea sa, el reducand serios furturile de iPhone si iPad in mari orase precum San Francisco, New York sau chiar si in Londra. Un raport publicat de catre agentia federala americana FCC sustine ca furturile de iPhone-uri au scazut cu 38% in primele 6 luni de zile trecute de la lansarea Activation Lock in SUA, cifrele urmand a se imbunatati.

New York City also provides evidence that mobile device theft prevention technologies work, as described by the Secure Our Smartphones Initiative in the “One Year Later” report, ” In the first five months of 2014, just after Apple introduced Activation Lock, robberies and grand larcenies from a person involving Apple products dropped, respectively, by 19 percent and 29 percent, compared to the same time period in the previous year.”

Activation Lock este principalul inamic al hotilor

  Trecand peste ocean, in Londra, furturile de terminale iPhone au scazut cu 24% in aceeasi perioada de timp dupa lansarea Activation Lock, semn ca Apple a gasit o solutie potrivita pentru hotii din intreaga lume. Desigur ca vorbim aici despre un numar mic de orase, iar cifrele reale pentru multe altele ar putea fi mai mari, insa raportul acopera unele dintre cele mai populate orase de pe glob, astfel ca procentele prezentate ar trebui sa ii convinga pe multi sa laude Apple.

London also provides data that mobile device theft prevention technologies work. Thefts of iPhones decreased 24% in the six months following Apple’s making Activation Lock available.

  Acestea fiind spuse, ar trebui sa activati sistemul Activation Lock pe propriile terminale deoarece el este extrem de benefic.

5 COMENTARII

  1. Olviu, Ebuda sau alti “producatori” de plasticuri penibile au gasit o metoda mult mai eficienta de a preveni furturile: fac niste telefoane maro din start, pe care nu le fura nimeni!
    Apple mai are de invatat!