Afla daca un iPhone sau iPad este blocat cu Activation Lock folosind acest utilitar Apple

  Avand in vedere ca foarte multi utilizatori au fost pacaliti si au cumparat terminale iPhone sau iPad blocate cu Activation Lock in iCloud, compania Apple s-a gandit sa creeze un utilitar prin intermediul caruia oricine poate afla statusul unui dispozitiv. Accesand aceasta pagina si inroducand IMEI-ul oricarui terminal, veti afla daca iPhone sau iPad este blocat in iCloud cu Activation Lock si veti sti ca el nu trebuie cumparat decat daca vanzatorul ii dezactiveaza Find My iPhone.

 

  Dupa introducerea IMEI-ului in pagina respectiva si apasarea butonului Continue, daca iPhone sau iPad nu sunt blocate in iCloud, atunci veti vedea un mesaj precum cel de mai sus, sistemul spunand ca Activation Lock este Off. Daca iPhone si iPad sunt blocate in iCloud cu Activation Lock, atunci veti vedea un mesaj precum cel de mai jos in care Apple va spune ca Activation Lock este On.

  In aceasta situatie Apple ofera sfaturi pentru a deloga terminalul sau pentru a sterge intregul sau continut, insa daca nu aveti parola Apple ID-ului cu care a fost activat sistemul Activation Lock, atunci nu veti putea face restore terminalului. Acestea fiind spuse, acum puteti afla daca iPhone sau iPad sunt blocate in iCloud cu Activation Lock si nu veti putea fi pacaliti de catre nimeni.