Prima Pagina Activation Lock Afla daca un iPhone sau iPad este blocat cu Activation Lock folosind...

Afla daca un iPhone sau iPad este blocat cu Activation Lock folosind acest utilitar Apple

  Avand in vedere ca foarte multi utilizatori au fost pacaliti si au cumparat terminale iPhone sau iPad blocate cu Activation Lock in iCloud, compania Apple s-a gandit sa creeze un utilitar prin intermediul caruia oricine poate afla statusul unui dispozitiv. Accesand aceasta pagina si inroducand IMEI-ul oricarui terminal, veti afla daca iPhone sau iPad este blocat in iCloud cu Activation Lock si veti sti ca el nu trebuie cumparat decat daca vanzatorul ii dezactiveaza Find My iPhone.

 

  Dupa introducerea IMEI-ului in pagina respectiva si apasarea butonului Continue, daca iPhone sau iPad nu sunt blocate in iCloud, atunci veti vedea un mesaj precum cel de mai sus, sistemul spunand ca Activation Lock este Off. Daca iPhone si iPad sunt blocate in iCloud cu Activation Lock, atunci veti vedea un mesaj precum cel de mai jos in care Apple va spune ca Activation Lock este On.

  In aceasta situatie Apple ofera sfaturi pentru a deloga terminalul sau pentru a sterge intregul sau continut, insa daca nu aveti parola Apple ID-ului cu care a fost activat sistemul Activation Lock, atunci nu veti putea face restore terminalului. Acestea fiind spuse, acum puteti afla daca iPhone sau iPad sunt blocate in iCloud cu Activation Lock si nu veti putea fi pacaliti de catre nimeni.

 

 • Valeriu

  Zaone, link-ul furnizat de tine ne conduce catre o pagina Apple, care accesata de pe iPhone 5S, spune ca browser-ul nu este suportat! Cum facem…?

 • villman89

  Intri de pe PC

 • @Valeriu: Dati un mail la Apple si le spuneti ca nu merge. Si intre timp intri de pe PC.

 • Valeriu

  Mersi, Zaone…! 🙂

 • Dan

  E de mirare cum Apple își încalcă acum principiul de a nu încuraja cumpărarea terminalelor la mâna a 2-a. Cu atât mai mult e de apreciat 🙂

 • Anca

  Buna,

  Am si eu intrebare: Cand folosesc id-ul pt aplicatia Find my Iphone imi trimite confirmare pe mail daca am folosit eu id-ul sau altcineva daca intrat pe contul meu. As vrea sa dezactivez aceasta functie sa nu imi mai trimita pe mail. Cum se face?

 • j

  Sunt multe tepe trase pe eBay in care utilizatorii au fost pacaliti si au primit terminale furate. Cred ca din cauza asta au luat decizia de a da posibilitatea utilizatorilor sa verifice IMEI sau seria inainte de a cumpara un iDevice.

 • Anca

  am inteles , dar nu se poate dezactiva?

 • Anca

  nu imi raspunde nimeni? e important !

 • @Anca: De ce nu ai vrea email? E o masura de securitate. Nu stiu daca se poate dezactiva, dar te poti uita pe appleid.apple.com printre setari.
  Presupun desigur ca esti de buna credinta si nu vreun hot care a furat un telefon sau cineva care incearca sa monitorizeze pe altcineva si nu vrea sa vada persoana respectiva cand e controlata.

 • Pingback: Activation Lock reduce dramatic furtul de iPhon, iPad si alte terminale mobile()