Orange Romania Carrier Bundle update a fost lansat pentru iPhone si iPad

Orange Romania Carrier Bundle update

Orange Romania a lansat un carrier bundle update in cursul noptii trecute pentru terminalele iPhone si iPad (care au conectivitate GSM), actualizarea fiind disponibila pentru instalare pentru orice utilizatori. Un Carrier Bundle update este o actualizare pentru fisiere ce contine configuratia pentru conectarea la reteaua GSM a unui operator, iar in cazul acesteia ctualizari vorbim despre o actualizare de la versiunea 18 la versiunea 18.1.

Actualizarea unui carrier bundle este de obicei trimisa prin aer catre iPhone si iPad-urile care sunt conectate la internet, insa inclusiv aplicatia iTunes permite aceasta actualizare prin conectarea unui terminal la calculator si deschiderea sa. Daca in iPhone si iPad simpla vizitare a meniului Configurari>General>Despre va afisa alerta de mai sus, pentru iTunes va trebui sa conectati terminalul la calculator si sa apasati butonul Check for Update prezent in partea dreapta sus a aplicatiei.

Orange Romania Carrier Bundle update 18.1 a fost lansat

Orange Romania Carrier Bundle update 1

Carrier Update-ul pentru Orange Romania este disponibil pentru toate versiunile iOS 8 existente, si probabil inclusiv pentru versiunile vechi ale sistemului de operare, asa ca il veti putea instala indiferent in ce situatie va aflati. Pentru ca vorbim despre o schimbare minora, deocamdata nu va pot spune ce anume au modificat cei de la Orange prin aceasta actualizare, insa de indata ce voi afla va voi spune, aplicatia Configurari neavand vreo functie noua.

Ca sa fiu sincer m-as fi asteptat sa vad implementata o optiune pentru dezactivarea conectivitatii 4G impreuna cu cea 3G, dar se pare ca nu avem parte de o imbunatatire chiar atat de semnificativa, desi ea ar fi fost extrem de utila. In aceasta idee, nu exista modificari pentru sistemul Personal HotSpot si nici semnalul nu pare sa se fi imbunatatit sau inrautatit, deco nu veti vedea nicio modificare radicala, cel putin teoretic, in ceea ce priveste conectivitatea.

Acestea fiind spuse, exista posibilitatea ca separat de Orange Romania sa vedeti vreun carrier update pentru Vodafone si Telekom, iar de indata ce voi avea informatii despre noutatile aduse de catre ele va voi anunta.