Find My iPhone – cum dezactivez Activation Lock fara acces la iPhone sau iPad ?

dezactivare Find My iPhone fara acces la iPhone sau iPad

  In weekend v-am prezentat modalitatea prin care puteti activa Find My iPhone si implicit Activation Lock pe iPhone sau iPad, totul fiind extrem de simplu de facut si recomandarea mea este sa nu evitati sa utilizati sistemul. Daca totusi ati activat Find My iPhone si Activation Lock pe un iPhone sau o tableta iPad pe care nu le mai detineti sau pe care le-ati vandut si doriti sa dezactivati sistemul, ei bine iata cum o puteti face extrem de repede.

  Inainte sa va ganditi ca acest sistem poate fi dezactivat fara a avea acces la Apple ID-ul de pe care a fost activat de la bun inceput, atunci va spun de pe acum sa nu va faceti iluzii din acest punct de vedere. In aceeasi masura, daca va ganditi ca puteti face deblocare pentru terminale furate si blocate de catre proprietari, revin la ceea ce am mentionat anterior si va recomand sa nu va faceti iluzii pentru ca nu exista vreo metoda de a face asta fara a plati.

Dezactivare Find My iPhone si Activation Lock fara acces la iPhone sau iPad

  Pentru a urma pasii de mai jos va trebui sa aveti parola Apple ID-ului cu care a fost activat FInd My iPhone de la bun inceput, iar daca nu o aveti, nu va chinuiti pentru ca nu veti reusi sa faceti nimic. Stergerea o puteti face la cateva ore dupa ce terminalul nu mai are o conexiune de internet activa, ori daca i-ati facut restore cu activare prealabila prin Activation Lock, dar ati decis sa nu il mai logati in iCloud.

1. Dezactivati conexiunea de internet pe iPhone sau iPad-ul pentru care doriti sa faceti dezactivarea.

2. Accesati iCloud.com si logati-va folosind Apple ID-ul si parola sa.

3. Accesati aplicatia web Find My iPhone.

3. In meniul superior accesati optiunea All Devices.

Dezactivare Find My iPhone si Activation Lock

4. Alegeti terminalul pentru care doriti sa faceti dezactivarea Find My iPhone si Activation Lock.

dezactivare Find My iPhone fara acces la iPhone sau iPad

5. Apasati butonul Remove from Account si sistemul va fi automat dezactivat.

  Dupa stergerea dispozitivului din sistem il veti putea activa si ii veti putea face restore fara probleme si fara ca el sa necesite la activare utilizarea unui Apple ID si a unei parole, reactivarea putand fi facuta in orice moment exact precum v-am descris in tutorialul publicat in weekend.