Prima Pagina Apple iPhone – toate sloganurile de promovare gandite de Apple

iPhone – toate sloganurile de promovare gandite de Apple

Toate modelele iPhone

  Din 2007 si pana in prezent compania Apple a publicat o multitudine de sloganuri pentru iPhone-urile lansate pentru utilizatorii din lumea intreaga, ele fiind mai mult sau mai putin utile in a convinge clientii sa faca achizitii. Pentru fiecare tip de iPhone in parte compania Apple a gandit un slogan oarecum potrivit, iar mai jos aveti publicate toate materialele promotionale folosite in campaniile publicitare pentru promovarea terminalelor iPhone.

  Dupa cum puteti vedea, cele 9 sloganuri gandite de catre compania Apple au fost concepute pentru a prezenta intr-un mod cat se poate de fabulos terminalele iPhone vandute in lumea intreaga, desi in realitate ele nu au facut altceva decat sa atraga ironii din partea unei multitudini de utilizatori.

 1. iPhone: Apple reinvents the phone
 2. iPhone 3G: the one you’ve been waiting for
 3. iPhone 3GS: the fastest yet
 4. iPhone 4: very change, much wow
 5. iPhone 4s: the most amazing yet
 6. iPhone 5: the biggest yet
 7. iPhone 5s: forward thinking
 8. iPhone 5C: color, color, and then some more color
 9. iPhone 6 / 6 Plus: the biggerer yet
 • Ionuț

  Va urma, iPhone 7: the worst yet.

 • alex

  6s the best

 • liviu

  Lipseste 6+ din imagine

 • Are doar titlu informativ imaginea.

 • leon

  Cele mai bun telefon pana la iPhone 6 & iOS 8….

 • Lich991

  iPhone 7: Apple reinvents the phone… Again.
  Ar fi tare! Dar astept prea multe de la Apple.

 • alex alexandru

  Dupa mine la 4s si la 5s se potrivesc sloganurile. Modelele astea dupa parerea mea sunt printre cele mai reusite. Si 6 plus e genial insa astept anul viitor cu urmatoarea generatie. Principiul meu dupa care ma ghidez este ca cele mai reusite sunt care au S-ul. Desi anul viitor poate o sa fie alta denumire dar consider ca vor fi mai reusite cele de anul viitor. Aici ma refer la scandalul cu iphone-uri indoite.

 • I.Aexandru

  iphone 6s wow .toata lumea o sa l vrea .nu o sa conteze ca are doar mai multi ppi si in loc de dual core de 1.4 va fi 1.5. o sa dam banii pe litera S iuhuuuu