Predix prezice in timp real perioada de incarcare sau descarcare a unui iDevice

Predix

  Predix este un tweak lansat zilele trecute in Cydia pentru iDevice-urile care ruleaza iOS 8, iar cu ajutorul sau putem afla in timp real timpul necesar pentru a incarca un iPhone sau o tableta iPad, dar si timpul in care iDevice-ul se va descarca. Dupa cum puteti vedea deja din imaginea de mai sus, tweak-ul afiseaza intr-o interfata extrem de intuitiva informatii simple privind timpul necesar pentru incarcarea completa a bateriei, dar si timpul necesar pentru care putem utiliza terminalele.

Comptible with iOS 7 and 8. You can with a single action assigned by Activator, show a stylish canvas that contains an active countdown timer telling you how much left for your battery to die. And while your device is charging, it will tell you how much left for the battery to be fully charged! Note: to dismiss the canvas, just tap anywhere on the screen. You can customize the canvas by choosing between 24 elegant colors and styles and by changing the labels color from the Settings.app! The tweak is compatible with iPhone/iPad/iPod running iOS 7/8+.

  Predix foloseste plugin-ul Activator si un gest presetat in el pentru a afisa informatiile in timp real, un algoritm special fiind utilizat pentru a le calcula in baza informatiilor despre baterie, incarcare si utilizare. Interfata in care sunt afisate informatiile poate fi personalizata in baza unor teme puse la dispozitie de catre utilizator, totul fiind configurabil cu ajutorul unui meniu de setari ce este disponibil in aplicatia Configurari a iOS-ului.

  Predix este disponibil pentru cumparare la pretul de 1.5$ din repo-ul BigBoss al Cydia.