Apple se pregateste sa deschida nou centru de cercetare si dezvoltare

Apple cercetare si dezvoltare

  Anual cheltuielile Apple privind cercetarea si dezvoltarea au crescut constant, iar acum a fost confirmat faptul ca managerii din Cupertino au luat decizia de a deschide un nou centru de inovatie, dar de aceasta data in Japonia. Vorbim despre una dintre tarile in care compania Apple este extrem de populara si una dintre tarile in care tehnologia si inovatia fac parte din ADN-ul inginerilor absolventi ai scolilor tehnice, deci cu siguranta se vor gasi distui interesati sa lucreze pentru cei din Cupertino.

Apple Inc will build a large research and development facility in Japan, Prime Minister Abe Shinzo said on Tuesday, local media reported. “Apple has decided it undertake cutting-edge R&D in Japan,” Jiji news service quoted Abe as saying in a campaign speech outside of Tokyo ahead of a general election on Sunday. “It will be formally announced soon.”

  Oficial Apple nu a confirmat informatia, insa primul ministru japonez Abe Shinzo le-a declarat celor de la Reuters ca Apple intentioneaza sa deschida un mare centru de cercetare si dezvoltare in Japonia in perioada imediat urmatoare. Conform celebrei publicatii, noul centru Apple va beneficia de finantare similara cu cea primita de catre alte centre de dezvoltare si cercetare din Asia, deci probabil compania se va baza pe el pentru inovatiile urmatorilor ani.

  Apple a dovedit in ultimul deceniu ca este capabila sa lanseze produse care revolutioneaza pietele si de pe glob si care pot atrage interesul a sute de milioane de oameni, iar asemenea centre de cercetare si dezvoltare stau la baza evolutiiilor viitoare.