iOS 8.1.2 probleme intalnite dupa instalare

iOS 8.1.2 probleme

  iOS 8.1.2 nu are probleme similare precum cele intalnite de catre utilizatorii care au instalat iOS 8.1.1 acum aproximativ doua saptamani de zile de catre compania Apple, insa desigur ca nici aceasta actualizare nu este perfecta. In aceasta idee, aseara utilizatorii care au facut update nu au descoperit iOS 8.1.2 probleme in timpul utilizarii, ba din contra, unii au afirmat ca Apple ar fi rezolvat partial si problema privind lag-ul existent in momentul raspunderii la apelurile telefonice.

  iOS 8.1.2 a fost lansat de catre compania Apple pentru a rezolva o problema a tonurilor de apel sterse dupa instalarea iOS 8.1.1 si nici nu a blocat solutia de jailbreak TaiG lansata acum o saptamana de catre o echipa de hackeri din China. Chiar daca putem face iOS 8.1.2 jailbreak, din pacate acest lucru nu va rezolva probleme de performanta sau de functionare ale sistemului de operare, ci doar va permite implementarea altor functii pe care compania Apple nu le ofera nativ.

iOS 8.1.2 probleme de utilizare

  Avand in vedere ca pe iPhone 6 Plus folosesc iOS 8.2 beta 1 de mai bine de doua saptamani de zile, nu am instalat iOS 8.1.2 pe propriul terminal, asa ca nu va pot spune experienta proprie cu acest update lansat de Apple. In aceasta idee, acest articol are rolul de a va motiva pe voi sa ne spuneti in comentarii ce probleme ati intalnit in timpul utilizarii, ajutand astfel utilizatorii care ruleaza iOS 7 sau iOS 8.1.1 sa afle daca merita sa faca update sau nu la aceasta versiune a sistemului de operare.

  In concluzie, ce probleme ati descoperi in iOS 8.1.2 ?